Nnywellness.com

Zenith TV Plug komponenter


Zenith TV Plug komponenter

Når du kjøper en ny TV er det viktig å vite hva slags koble komponenter TVEN har. Plugg komponentene tillate TV å motta video og lyd strømmer fra kabelbokser, videokameraer, datamaskiner og mer. Zenith TVer med flere plug komponent valg.

HDMI

Zenith TV leveres med tre HDMI koble komponenter. HDMI plug komponenter lar deg koble HD video bekker til TVEN. For eksempel hvis du har en HDTV kabelboks, ville du bruk HDMI-kabler til å koble kabel-boksen til TV.

PC-komponent

Zenith TV også leveres med en RGB(Red Green Blue) PC plugin komponent. Dette lar deg bruke en ekstern skjerm-kabel til å koble PCen til TVEN og dermed gjør TVEN til en ekstern skjerm for datamaskinen.

Video Plug komponenter

Zenith TV kommer også med to komponent video plug komponenter. Komponenten har alternative signaler som standard RGB signaler som brukes i de fleste DVD-spillere og TV. Videosignalet komponenten bruker en luminanssignalet for lysstyrke-og svart-hvitt og to fargesignaler for forskjellen som bruker bare blå og rød i stedet for blått, rødt og grønt. Resultatet er et mer kompakt signal format som tillater større videofiler overføre raskere.

S-Video

Zenith TV kommer også med en S-Video plugg komponent. S-Video er lik for komponentvideo fordi den bruker en luminanssignalet og en fargesignalet overføre videoinformasjon. S-Video brukes ofte mellom datamaskiner og TV i et forretningsmiljø, men brukes også på noen DVD-spillere og digitale TV-mottakere.