Nnywellness.com

DIY projektor hjemmekino


Et hjem projektor teater kan være en velkommen og nyttig tillegg til ethvert hjem. Det kan starte en familie filmkveld og andre familiesammenkomster, oppmuntre barna til å bringe sine venner over gå ut og bruke ekstra penger, og mer. Et hjem projektor teater er så billig og enkelt eller så dyrt og overdådige som ønsket.

Har et budsjett

Før du kjøper noe, bør det opprettes et budsjett. Å ha et budsjett vil tillate deg å finne ut nøyaktig hvor mye du er villig til å bruke på din hjem projektor theater. Det vil også hjelpe deg å avgjøre om du har råd til å kjøpe ekstra luksus eller er like villig til å kjøpe grunnleggende. Husk å sette penger på selve fremviseren, samt skjermen eller malingen på veggen.

Hvis du er redoing et helt rom som hjemmekino, kan deretter du sette penger til nye eller ekstra sitteplasser. Også vurdere om din projektor teater skal være bærbare eller stasjonære. Din projektor teater har en nedtrekksmeny eller bærbare skjerm, eller skal du sand og male en spesiell vegg for projektoren?

Design

Budsjettet guider design, slik at en større budsjett kan ha plass til ny gulvteppet, en high-end projektor, nye møbler og en popcorn-maskin. Et mindre budsjett kan inneholde en ny skjerm, projektor og de nødvendige Installeringsverktøy.

Når du utformer ditt hjem projektor teater, vurdere hvor teateret går. Det har ikke nødvendigvis være en innendørs eller kjelleren teater. Faktisk, kan mange bærbare skjermer og projektorer gå overalt. Du kan også konfigurere din hjemmekino i oppkjørselen din, slik at venner, familie og naboer kan nyte en kjøre-stil film.

Husk å skissere eller skrive ned noen ideer du har. Hvis du er redoing et helt rom for en projektor teater, så sørg for å inkludere rom målingene sammen med så mange detaljer som mulig om prosjektet. Dette vil hjelpe i de senere trinnene når du søker ut materialer for teater.

Priser

Før du jag ut for å kjøpe materialer, se deg rundt for den beste prisen. Du kan ha funnet din drøm projektor på en butikk, men den samme projektoren kan bli tilbudt til en lavere pris et annet sted. Du kan spare penger ved å handle for ekstra luksus som kan legges til hjem projektor teater, eller du kan ganske enkelt skrap dem og plassere pengene tilbake i din sparekonto.