Nnywellness.com

1955 Ford Thunderbird alternativer


1955 Ford Thunderbird alternativer

I 1955 lansert Ford Motor Company Thunderbird. Opprinnelig ment å konkurrere med Chevrolet Corvette, Thunderbird blandet stil og kraften i en to-seters konvertible coupe med klassiske Ford styling av tiden. Bilen ble markedsført som den første "personlig luksusbil," med sin vekt på komfort og bekvemmelighet. Thunderbird ble en umiddelbar smash hit, hadde selge nesten dobbelt så mange enheter som Ford analytikere spådd. Å være en "personlig luksusbil", kom Thunderbird med en rekke tilleggsfunksjoner.

Søkemotor

1955 Ford Thunderbird inkludert flere prestasjonsbasert alternativer. Disse inkluderte et full-flow drivstoff filtersystem, bad luften renere systemet og en spesialenhet for drivstoff og vakuumpumpe.

Alternativer for overføring

Thunderbird kom også med mulighet for å installere Fords første automatgir, Ford-O-Matic systemet og utvalgte overdrive for høyhastighets cruising.

Sikkerhetsutstyr

1955 Thunderbird hadde også en rekke ekstra sikkerhet elementer. Disse inkluderte automatisk vindusviskerne, Swift-kontrollere bremser, servostyring for Master-Guide og -hvile fargede sikkerhetsglass.

Interiør alternativer

Thunderbirds tilbudt en rekke indre valgfrie elementer, som regulerbar kraft sitteplasser, strøm vinduer og en elektrisk klokke. Thunderbird inneholdt også en MagicAire ovn, radio, turteller og sigarettenner.

Taket alternativer

De fleste Thunderbirds kom med en fjerning konvertible hardtop, men en tilleggsfunksjon var lerret trekke konvertible toppen.

Vanity alternativer

Stil var kjernen i Thunderbirds appell, og en rekke elegante alternativer var tilgjengelige for kjøpere. Dette inkluderte en motor kle opp kit, bakre fender skjold, full hjulet dekker, hvit-vegg dekk, og simulert wire hjul.