Nnywellness.com

Forskjellen mellom Analog & Digital


Analog teknologi dominerte lyden industrien for mer enn et århundre. Fra og med første primitive analoge enheter av 1870, var de ofte det eneste levedyktige middelet for lydopptak til innføringen av CDen på 1980-tallet. Andre analoge enheter ble introdusert, inkludert analoge datamaskiner. Analog er i stor grad blitt erstattet av digitale formatering, men det fremdeles klynger seg til livet i enkelte programmer.

Identifikasjon

Analog henviser til en prosess for å arkivere informasjon ved å kopiere det som en kontinuerlig bølge i eller mediet. Dette er en annerledes og eldre metode for registrering av data fra digital betyr, som driver ved å konvertere dataene til binærtall.

Analoge medier

Det er to store former for analoge lydmedier: magnetbånd og gramophone posten. Selv om digital CD og MP3-teknologi har i stor grad erstattet disse analoge teknologiene, har heller ikke blitt helt foreldet og forsvant fra regelmessig bruk. Magnetbånd ble også brukt som et medium for datalagring i tidlige datamaskiner, og noen datamaskiner som den polske AKAT-1 var ikke-digitale, all-analog enheter.

Analoge funksjon

Grammofonplate (ofte bare "record") er vanligvis laget av vinyl. Metoden som brukes for å sette audio informasjon om en post kalles groove innspilling, først utviklet for praktisk bruk av Thomas Edison i 1877. Platen poster ved hjelp av denne teknologien ble først oppfunnet i 1888, men poster som de er vanligvis antatt å inn ikke sirkulasjon til tidlig på 1900-tallet.

Magnetbånd innspillingen verk av preging en magnetisk signal på båndet og deretter lese det tilbake mens båndet spilles med en konstant fart. Formatet har tatt mange former, fra reel-to-reel til 8-spor til kassett. De første praktiske eksemplene brukes en wire og dato til 1929.

Digital funksjon

CDen er et optisk medium for lagring av digitale data. Som et praktisk spørsmål, den eneste forskjellen mellom musikk CD ble opprinnelig oppfunnet for å spille inn, og den vanlige datalagringen bruker i dag, er innholdet på platen og enheten som leser den. Dataene er kodet på en CD gjennom en serie av minuscule innrykk kalt "gropene." Mellomrommene mellom gropene kalles "lander." Endringene mellom gropene og lander leses som binærkode av en skanning laser.

Digitial databehandling fungerer også gjennom manipulering av store mengder data, blir representert av en lang rekke binærkode. Dette er mulig fordi en vanlig stasjonær datamaskin er i stand til å gjøre milliarder av binære instruksjoner per sekund.

Analog datamaskiner

En analog datamaskin var en nysgjerrig tidlig eksperiment i datateknologi. Som en digital datamaskin brukes det elektrisitet. Men i stedet for elektriske pulser i digital kode, analog datamaskinen brukt dem i erstatning for mekanikere som tidligere hadde blitt brukt i mekanisk og hydraulisk datamaskinen design (slik som ble brukt i andre VERDENSKRIG era pistol severdigheter).

Gammel stil Digital

Digital formatter har faktisk eksistert mye lenger enn moderne databehandling. Morse Code, er for eksempel en digital system.