Nnywellness.com

Hva kan jeg gjøre hvis min iPod fryser hvis jeg Jailbroke det?


Jailbreaking iPod Touch endrer iPod-operativsystemet slik at du kan installere tredjepartsprogrammer. Apple fraråder jailbreaking produkter på grunn av produktet forstyrrelser inkludert frysing av operativsystemet, hyppige krasj og sikkerhetsbrudd. Jailbreaking er lovlig, men ugyldig garantien. I form av service fastslår Apple at jailbreaking enheter resultatene tap av garantiservice, inkludert tech støtte og erstatning.

Apples kundestøtte

Jailbreaking iPod touch nullifies garantien med Apple. Å kontakte Apple for en frossen og jailbroken iPod ikke vil Touch hjelpe deg. Når du varsler dem om at iPod Touch er jailbroken, får du ikke lenger hjelp fra dem. Du må fikse frysing problemer på din egen bruker en fabrikk restaurere.

Fikse frosset iPod med fabrikk restaurere

Fabrikkgjenoppretting er den mest effektive måten å fastsette en frossen iPod Touch og fjerne jailbreak forårsaker problemet. Fabrikkgjenoppretting eliminerer alle egendefinerte innstillinger, filer, programmer, musikk og bilder fra iPod touch tilbake til opprinnelige lager tilstand. Denne prosessen fjerner også jailbreak forårsaker det fryse problemet.

Gjenopprettingsmodus

Fabrikk-gjenopprettingsprosessen begynner med å sette iPod Touch i gjenopprettingsmodus. Åpne iTunes på datamaskinen. Koble iPod Touch til datamaskinen ved hjelp av USB-ledningen som fulgte med enheten. Plass din iPod i gjenopprettingsmodus ved å holde på "Home"-knappen og "Dvale/vekke" på iPod samtidig i ti sekunder. Slipp Dvale-/ vekkeknappen. Fortsett å hold knappen "Hjem" en dialogboks vises i iTunes varsler deg til en iPod i gjenopprettingsmodus.

Fabrikkgjenoppretting

Boksen feil i iTunes gir deg muligheten til å starte gjenopprettingsprosessen. Klikk for å gjenopprette iPod Touch til fabrikken forhold. ITunes tørker iPod Touch rent, fjerne jailbreak og fikse frysing problemet. Når iPod er ren, kan iTunes du installere en sikkerhetskopi av enheten for å gjenopprette programmer, musikk og bilder. På dette punktet kan du velge å rejailbreak enheten eller fortsette med en låst iPod Touch.