Nnywellness.com

Fjernkontroll for min DVD-spiller fungerer ikke


Fjernkontroll for min DVD-spiller fungerer ikke

En fjernkontroll som mister funksjonaliteten uten advarsel kan være en frustrerende problemet. Heldigvis, det er bare et par grunner, så avgjøre hvilken forårsaker fjernkontrollen for å miste kontroll over DVD-spilleren er en enkel prosess. Feilsøking tar bare noen grunnleggende kunnskap og noen enkle trinn. Du vil være tilbake i kontroll av DVD-spilleren på et blunk.

Instruksjoner

• Bytt ut batteriene i fjernkontrollen. Langt er den vanligste årsaken til en fjernkontroll som mister funksjonaliteten at batteriene bare ha gått døde. Fjerne den eksterne batteriene og erstatte dem og se om dette gjenoppretter fjernkontrollen.

• Test knappene DVD spilleren frontpanel med en DVD satt inn. Hvis du kan kontrollere spilleren fra knappene på fronten av spilleren selv, problemet er ikke med DVD-spiller vanligvis og er isolert til fjernkontrollen.

• Kjøpe en universell fjernkontroll for å teste fjernsensoren på på DVD-spilleren. Hvis universelle fjernkontrollen kan kontrollere DVD-spilleren når den er programmert til å gjøre det, det er ingen problem med fjernsensoren og du kan bare fortsette å bruke den universale fjernkont for å kontrollere DVD-spilleren. Hvis universelle fjernkontrollen ikke virker, kan det være et problem med DVD-spillerens fjernsensoren, og du må kontakte produsenten av DVD-spilleren eller erstatte den.