Nnywellness.com

Hvordan å sende en ledig SMS melding med oransje


Hvordan å sende en ledig SMS melding med oransje

Et multinasjonalt selskap, Orange mobiltjeneste tilbyr sine UK kundene 30 gratis tekstmeldinger per måned fra September 2010. For å dra nytte av dette tilbudet, må kundene Logg på Orange nettstedet ved hjelp av deres kontolegitimasjon eller register hvis de ikke har noen. På nettstedet, kan de sende gratis SMS UK flere. Prosessen med å sende tekstmeldingen er raskt og enkelt, selv om hver melding er gitt en begrensning 150 tegn. Hvis du vil ta med ditt eget nummer for svar, belaster Orange deg for meldingen.

Instruksjoner

• Logg på kontoen din oransje etter å klikke koblingen som vises under "Ressurser" og sørg for å registrere deg hvis du ikke allerede har gjort det. For å registrere, Skriv inn ditt mobilnummer, Merk av for teksten "Jeg ikke har et passord og vil registrere" og klikk "Fortsett". Følg instruksjonene, som inkluderer instruksjonene for å bekrefte navnet og faktureringsinformasjon, for å registrere din konto.

• Opprett en gratis online SMS. Klikk på knappen "Send en gratis tekst" langs den øverste rammen i vinduet, og deretter angi mottakerens UK telefonnummer i feltet "Til". Skriv inn en melding i boksen Husk at tegn utover 150 vil utgjøre en andre budskapet. Stavekontrollere meldingen slik det er ingen feil og venn nummeret er riktig. Orange refundere ikke fritekst kreditt hvis du sender til feil person.

• Sende meldingen anonymt hvis du ikke vil skal belastes. Selv om det er en boks som du kan sjekke hvis du skal tekst personen som bruker oransje nummeret, innebærer gjør så at du godtar å betale for det. For å omgå dette anonymitet og fortsatt sende en tekst gratis, kan du inkludere nummeret ditt navn eller telefonnummer på slutten av meldingen hvis du har plass. Klikk den oransje "Send" for å sende meldingen.