Nnywellness.com

Hvordan laste ned gratis ringetoner fra en meter PCS telefonen


Hvordan laste ned gratis ringetoner fra en meter PCS telefonen

Metro PCS er en mobiltelefon tjenesteleverandør som har seg selv som en pay-as-you-go tjeneste. Det krever ingen kontrakter, men aksepterer en måned til måned betalingsplan som kan du avbryte når som helst. Det er funnet i enkelte stater som Florida og Nevada. Metro PCS mobiltelefon planene inkluderer ubegrenset tale, tekst og tilgang. Metro PCS tilbyr ubegrenset tekstmeldinger, kan du laste ned gratis ringetoner fra en Metro PCS telefon ved bare å ha en ringetone tekstmelding som inneholder en ringetone nedlastingskobling i det texted til telefonen.

Instruksjoner

• Gå til et nettsted som tilbyr gratis ringetoner for nedlasting og Finn ringetone som du vil laste ned til telefonen Metro PCS. Finn en ringetone av surfing nettstedet ved musikk-kategorien, eller søke etter en bestemt sangtittel ved å skrive det inn webområdets søkefeltet.

• Klikk på gratis ringetone som du ønsker og deretter inn mobilnummeret ditt i tekstboksen før du klikker "Send" å ha gratis ringetone texted til telefonen Metro PCS.

• Klikk på "Vis" Metro PCS telefonen til å vise teksten beskjed når du får det, og klikk deretter "OK" "Last ned" for å laste ned gratis ringetone til mobilen Metro PCS.

Tips og advarsler

  • Tilpasse ringetone (for eksempel ved å justere det visne egenskaper og volum nivået og kutte deler av sangen) før tekstil den til Metro PCS telefonen (Hvis alternativet tilpasning tilbys).
  • Noen nettsteder krever at du kjøper sine ringetoner før du sender dem til telefonen i en tekstmelding, så pass på at ringetoner er gratis før du prøver å laste ned en.