Nnywellness.com

Feilsøke Viore Plasma-TV


Feilsøke Viore Plasma-TV

Problemer med din Viore plasma-TV kan være en stor skuffelse, og kan koste mye i reparasjoner. Selv om Viore tilbyr utvidede garantier, kan det være utrolig nyttig å vite hvordan du feilsøker din egen TV i stedet å ringe noen andre å fastsette den. Enkle ting kan være årsaken til komplekse problemer. Hva du kan tenke virker som en merkelig problem eller et vanskelig problem kunne har en enkel og rask løsning på Viore TV.

Instruksjoner

• Kontroller alle tilkoblinger på Viore TV, inkludert kraften, kabel, DVD, stereo, og eventuelle andre kabler koblet til TVEN. Kontroller at TV er på riktig input å se ting du ønsker å vise. Hvis TVEN ikke riktig inngang, er oddsen ingenting vises på skjermen.

• Kontroller at TVEN mottar strøm. Prøv å slå på Viore TV. De fleste Viore plasma-TVer har strømindikatorlampen nederst til høyre under skjermen. Hvis lyset indikerer at TVen er "på" ikke lyser, så sjekk strømkilden. Kontroller at kraften til stikkontakten er på. Dette er en enkel løsning som kan være en viktig årsak til strømproblemer.

• Kontroller at alle lydkablene er koblet ordentlig til Viore TV. Lyd er ofte en sak av kabler som ikke er fullt koblet i. Hvis de er koblet, må du kontrollere at kontaktene er fullt funksjonell. Hvis metall koblingen ser skitne eller kjedelig, kan du prøve å skrape kontakten med slipende materiale.

• Kall en Viore profesjonell om nødvendig. Reparasjon kan ofte hjelpe med feilsøking prosessen også. Kontakt Viore om problemet om problemet er garantien Viore. De kunne løse problemet gratis.