Nnywellness.com

Blå bue problemer med projeksjon TV


Med langvarig bruk utvikle mange projeksjon TVer gradvis problemer. En av de vanligste problemene er utseendet på en blå bue på skjermen. Dette skyldes vanligvis en feil av konvergens brikkene inni satt og kan resultatet fra dårlig produksjon prosedyrer, forlenget visning økter, eller bare bruk.

Diagnostisere problemet

Selv om feilen kalles en blå bue, kan vises i en rekke former. Skjermen kan gi en kunstig tredimensjonal effekt, fargene kanskje ikke justeres riktig, noen av fargene kan ikke justeres gjennom konvergens menyen eller er skjermen bøyde eller skjev.

Hvis du opplever noen av disse problemene, kontroller om Fjernsynets konvergens chips er skylden. Bruker fjernkontrollen, treffer menyen eller innstillinger og finne delen konvergens. Prøv innstillingene i rødt og blått. Hvis du ikke kan flytte innstillingene opp, ned, til venstre og høyre, konvergens chips har mislyktes og må erstattes.

Løse problemet

Du har et par måter å erstatte konvergens sjetonger projeksjon TV-apparatet. Hvis du ikke vil forsøke å reparere selv, kan du ta settet til et verksted. Vær oppmerksom på at kostnadene ved reparasjon kan være mer enn hva TV er verdt. Eller du kan forsøke reparasjon selv. Besøker et nettsted som TVRepairKits.com for informasjon om et reparasjonssett, inkludert prissetting og passende deler for TV-modellen. Merk at noen lodding er nødvendig, så vær sikker på har en lodding pistol.

Konvergens problemer er vanlig blant projeksjon TVer, og det er ikke vanskelig å finne et reparasjonssett. En typisk reparasjonssett omfatter konvergens chips, termisk pasta, konvergens motstander, en fotografisk instruksjon manuell og lodding tips. Prisen på en kit vil være rundt $70 inkludert frakt. Hvis du har problemer med å reparere, kan en TVRepairKits.com-tekniker tilby kundestøtte.