Nnywellness.com

Feilsøke projeksjon TV-mottakere


Feilsøke projeksjon TV-mottakere

En projeksjon TV fungerer på en lignende måte til fremviseren på din lokale theater. Det er en liten enhet på baksiden av TVEN som skaper bildet, som deretter projiseres på den store skjermen i front. Mottakeren på en projeksjon TV bringer i programmering signalet som TV så produserer bildet. Men hvis TV er sviktende å motta programmering signalet, må du feilsøke mottakeren å finne ut hva som forårsaker problemet.

Instruksjoner

• Sette kablene kjører fra TV til videokilden fast til sine porter. Hvis kablene ikke er satt helt inn i tilkoblingsporter, mottar projeksjon mottakeren ikke innhold signalet.

• Kontroller kabler for kutt eller bøyer. Hvis kabelen er kuttet eller merkbart bøyd (en fordypning i kabelen som ikke kan fjernes), kan du erstatte kabelen med en ny kabeltilkobling.

• Koble kabelen fra projeksjon TV og rense forbindelsen port med noen bilder av komprimert luft. Dette fjerner støv og annet rusk fast til porten som resulterer i en skitten kontakt. Hvis porten er skitten, kan det hindre TV mottar en lyd/video-signal.

• Endre forbindelsen port du bruker. Hvis bruker en koaksial kabeltilkobling og ikke mottar lyd og/eller video, kobler du kilden utstyret for RCA "Video In" porter eller "Komponent Video" porter. Det er mulig bestemt forbindelsen port du bruker er skadet, da endre tilkoblingsmetoden løser problemet.