Nnywellness.com

Datamaskinen vil ikke gjenkjenne min TV


Datamaskinen vil ikke gjenkjenne min TV

Enten du er en gamer, media redigering, eller bare ønsker å vise en presentasjon, kobler du datamaskinen til en TV forbedrer seeropplevelsen. TV, men er mer kompleks enn dataskjermer og kan være vanskeligere å mesh riktig med datamaskinen. Pass på å starte begge enhetene mens de er tilkoblet og velge riktig inngang kanal på TV før du fortsetter med mer detaljert feilsøking.

Output Signal nøkler

Avhengig av datamaskinen eller bærbar PC som du bruker, kan videoutgang komponenten (eller port) ikke stadig overført en output signal. Mange datamaskiner har en funksjonstast eller en tastekombinasjon som gjør videoen sendes til en ekstern skjerm. Sjekk i datamaskinens manuell for å se om dette er tilfellet. Hvis dette er en bærbar, må du kontrollere at datamaskinen gjenkjenner TV og det er denne skjermen ved å sjekke egenskaper for skjerm i Kontrollpanel.

Feil Driver eller oppløsning

Det er en stor forskjell i oppdateringsfrekvens og oppløsningen for dataskjermen forhold til TVEN. Utgangssignalet kommunisere med TVEN, har grafikkprosessoren til å tilpasse signalet fra datamaskinen. Din grafikkprosessor må en driveroppdatering riktig justere denne utdatasignalet for lated utfoldelse. Sjekk produsentens webområde for å bekrefte at drivere og programvare er oppdatert.

Dårlig kabel

Avhengig av din tilgjengelige inn-/ utgang porter finnes det flere ulike typer kabler som kan brukes til å koble til disse, HDMI, S-Video- og komponent-kabler. Disse kablene varierer i kvalitet og kan kort gjennom hyppige bruk, spesielt når de brukes mens du reiser. Kontroller kontrollere gjeldende kabelen fungerer ved å bruke den i en annen videooppsett. Hvis mulig, erstatte denne kabelen med en kjent fungerende kabel og test oppsettet igjen.

Dårlig videokomponenten

Når du vet kabelen ikke er problematisk, sjekk videoportene. Med tung bruk, kan videoporter bli separert fra videoen styrene. For å bekrefte din PC utgang fungerer, test med en standardskjerm. Ikke bør signalet kommer gjennom denne skjermen, kan du måtte installere en alternativ skjermkort, eller ta det til reparasjon. For å teste TV, kan du prøve en annen enhet, for eksempel en DVD-spiller eller alternative datamaskin på samme port. Hvis signalet ikke kommer gjennom, kan du prøve en annen type ved hjelp av ulike kabler eller kabel adaptere.