Nnywellness.com

Hvordan jeg Hook opp en skarp Aquos LC52D85U 52-tommers til en Surround Sound System?


Hvordan jeg Hook opp en skarp Aquos LC52D85U 52-tommers til en Surround Sound System?

Skarp Aquos LC52D85U LCD TV er utstyrt med to typer tilkoblingsporter trekke opp til et surroundlydsystem. S-video-kontakten er praktisk for tilkobling til eldre analoge systemer. For et digitalt bilde fra nyere surround-komponenter, kan du bruke en komponentvideo-kabel med fargekodet plugger for å styre oppsettet. En component-kabel gir et skarpere videobilde på Aquos TV enn S-video. Velge hvilken kabel skal brukes, avhenger av kontaktene på surround systemets audio / video-mottaker.

Instruksjoner

• Slå av strømmen til Aquos LC52D85U og mottakeren. Dette hindrer at en plutselig overspenning potensielt skadelige LCD-skjermen.

• Koble en S-video eller komponent videokabelen fra samsvarende videoutgang kontakten på AV-mottakeren. En S-video plugg inneholder fire metall pinner som små hullene i den runde kontakten. Røde, grønne og blå (RGB) pluggene på en ende av kabelen komponent koble til tre komponent-utgangene på mottakeren. Plugg fargene samsvarer med kontaktene.

• Koble den andre enden av enten S-video eller komponentkabel til tilhørende videoinngangen på baksiden av skarp Aquos LC52D85U.

• Slå på strømmen for begge komponentene.

• Trykk på "Kilde" knappen på fjernkontrollen Aquos til bildet fra mottakeren vises på LCD-skjermen.