Nnywellness.com

Problemer med DLP TV


Problemer med DLP TV

DLP TV bruker bakside-prosjektering systemer for å produsere HD-bilder. DLP brukes vanligvis på kino til å produsere bilder av høy kvalitet og teknologi har gjort sin vei inn i TV-apparater. Mens de produserer god kvalitet, har de også sine ulemper. Her er et par problemer forbundet med DLP TV-apparater.

Erstatning pærer

Gjennomsnittlig levetid for en lyspære eller lampe i DLP TV er maksimalt tre år og kan være så kort som én. Disse pærene er dyrt, alt fra $99 til $350, og snart kan legge opp til mer enn den opprinnelige prisen på TV.

Støy

Noen DLP sett, særlig eldre modeller, opprette høyt viftestøy som kan være irriterende til eiere. Andre kan også ha en liten nynne, spesielt når viser mørkere bilder på skjermen.

Lag

Med videospill og raske bilder, kan TV-skjermer vise lag i bildet. Dette er hvor bevegelse på skjermen faller bak og hopper som den prøver å ta hva skjermen skal vise.

Størrelse

DLP TV er større enn andre HD-TVer og kan ta opp mer plass i hjemmet. Selv de nyere flatskjerm-modellene fortsatt varierer fra 10 til 14 inches.

Visningsvinkel

Visningsvinkelen på en DLP TV-apparatet er lavere enn andre merker. Visningsvinkelen er vinkelen en seer må sitte ved i forhold til TV-skjermen se bildet riktig. En lavere vinkel betyr den må være sittende lavere enn med andre TV hvis han ønsker å se bildet.