Nnywellness.com

Våt cellen telefon rettsmidler


Våt cellen telefon rettsmidler

Enten skyldige er vaskemaskinen din, en regnstorm eller svømmebassenget nabolaget, bland mobiltelefonen din og vann ikke godt. Når telefonen er utsatt for vann, kan det føre til rust metall inni, gjengi den ubrukelig. Hva du gjør, ikke prøv å aktivere telefonen når den blir våt. Forsøk følgende trinn - for - kan hjelpe deg lagre telefonen fra vannskader.

Ta den fra hverandre

Jo før kan du koble telefonen fra batteriet, jo bedre sjanse telefonen har overlevd hendelsen. Du vil også ønske å fjerne SIM-kortet hvis du har en GSM-basert telefon. Dette vil sikre at selv om vannet skadet telefonen repareres, informasjonen lagret på SIM-kortet, som kan omfatte kontaktlisten og tilpassede Telefoninnstillinger--lagres. Du kan deretter overføre dette viktig informasjon til den nye telefonen om nødvendig.

Tørr grundig og umiddelbart

Jo raskere du kan tørke mobilen, jo mindre korrosjonsskade det vil lide. Bruke én av to måter å få vannet: suger den ut eller blåse den av. Hvis du går med suger ut metoden, bruk en liten Vacuum cleaner, eller helst vedlegget på en våt/tørr vakuum. For å blåse vann av telefonen, bruker ikke en hårføner eller noe annet som innebærer varme, som kan skade telefonen følsom deler. I stedet, prøve en boks med komprimert luft.

Veken bort gjenværende fuktighet

Blåser vannet ut eller suge det er noe som bør bare ta deg noen minutter. Det neste trinnet er å veken bort eventuell gjenværende fuktighet i eller på telefonen; Dette kan ta flere timer eller dager. Den beste måten å gjøre dette er med ris eller en variasjon av ukokt korn. Du har kanskje sett korn av ris i salt shakers - dette gjøres for å holde fuktighet bort og holde salt henger sammen. Ris fungerer på samme måte med telefonen. Plass telefonen i en bolle med ukokt ris så det er helt dekket med korn. Du kan også sette telefonen med silica gel (de små pakker som ofte kommer i elektronisk og noen ganger skoesker). Jo lenger lar du telefonen omgitt av ris eller gel pakker, jo mer grundig vil du kunne fjerne eventuelle gjenværende vann.

Teste telefonen

Når du har tillatt din telefon å sitte i bollen av ris eller gel pakker, er det tid å teste den igjen. Sette SIM-kortet i telefonen og erstatte batteriet; slå den på. Hvis telefonen krefter opp og fortsetter å arbeide du gjøre noen telefonsamtaler eller sende tekstmeldinger, har du åpenbart vært vellykket i å lagre den. Hvis telefonen opplever problemer - eller ikke slås i det hele tatt - har en av de kritiske komponentene inni telefonen trolig lidd korrosjon og rust skader. I dette tilfellet det nok på tide for å sjekke status for din telefons garanti.