Nnywellness.com

Instruksjoner for det Sylvania Plasma/LCD TV veggfestet


Som unaturlig som begrepet hengende Sylvania TV fra veggen kan høres, faktum i saken er at både Sylvania plasma-TVer og Sylvania LCD-TVer er laget for å monteres på veggen. Sylvania TV har hull i ryggen kalt VESA hull; disse hullene er så TVEN kan kobles til en wall mount enhet. Neste gang du tror at det er rart å montere TVEN på veggen, husk, ikke bare er det mulig men TV ble født for det.

Instruksjoner

• Kjøre en stud finder opp og ned veggene til du finner en bjelke i veggen. Når du finner en bjelke, bruk stud finder for å finne ut som veien strålen kjører. Du vil finne to loddrette veggen bjelker som er samme avstand som veggtykkelsen er bredt. Når du finner din veggmonteringer, skissere plasseringen av dem på veggen med en blyant.

• Plass veggen metallplaten mot veggen slik utenfor hullene hvile på veggens bjelker. Sett inn lag boltene som fulgte med veggtykkelsen hullene, så stramme inn bjelker med en skiftenøkkel til veggen plate er montert fast på veggen.

• Snu TV og plassere brakettene av veggfestet på baksiden av TVEN så VESA hullene av parentes stilt opp i VESA hullene på TVEN. Plass VESA skruene gjennom parentesene og inn på TV. Stram VESA skruene med en stjernetrekker så klammeparentesene er tett koblet til TVEN.

• Løft TV med hakeparentesene koplet til baksiden og ta veggen plate som er montert på veggen. Plasser brakettene av TVEN for å sette inn i veggen plate's kontakter. Skru sikkerhet med skrutrekkeren.