Nnywellness.com

Hvordan erstatte viften motoren på en 2005 Chevy Impala


Hvordan erstatte viften motoren på en 2005 Chevy Impala

2005 Chevy Impala bruker en vifte for å varme og kjøle kabinen. Blåseren består av en liten motor og et plast fan som skyver luft i det klimakontroll systemet. Viften motoren virker kanskje ikke riktig hvis enten plast fan hjulet har blitt skadet på grunn av sprekker i hjulet eller hvis motoren svikter. Erstatte viften motoren, krever en ganske enkel jobb for nybegynner mekaniker, bare en skrutrekker.

Instruksjoner

• Fjerne nedre høyre isolator instrumentpanelet. Trekke holderne ut med fingrene, og senk panelet. Tvinn høflighet lampen mot klokken for å fjerne det fra isolator panelet.

• Koble elektriske selen fra viften motoren. Fjern de tre beholde skruene fra viften forsamlingen med en skrutrekker. Trekk viften motoren ned for å fjerne det fra huset.

• Installere nye viften motoren ved å skyve den opp i huset. Knytt viften motoren med de tre skruene, og trekk dem trygt med en skrutrekker. Koble elektriske selen til viften motoren.

• Fest høflighet lampen til instrumentpanelet lavere isolator ved å vri det med klokken. Installere isolator panelet, og skyv i beholde klipp å sikre panelet. Starte bilen, og slå på vifte slik det fungerer.