Nnywellness.com

Hvordan forhandle for en brukt bil med en privat fest


Det er mange ganger når gode forhandlingsteknikk vil utgjøre forskjellen mellom å få en god avtale og blir tatt en tur. Nøklene til god forhandling er erkjenner kraften du har i situasjonen, og forberedt på å presentere frimodig din posisjon. Når du kjøper en brukt bil fra en privat fest, er det iboende fordeler for kjøperen. Realisere disse fordelene og bruke dem klokt vil sikre at du får den beste avtalen for bilen.

Instruksjoner

Hvordan forhandle

• Forskningen kjøretøyet. Dessuten gjør at vil bilen er en som du ønsker å kjøpe, forske kjøretøyet tillate deg å gi grunner til hvorfor prisen bør være lavere. Carfax er en online tjeneste som gir historien om vedlikehold på alle kjøretøy i USA Carfax rapporten skal brukes i en effektiv forhandling. En bil med en historie med skade eller som trenger reparasjon bør koste mindre enn et lignende kjøretøy med uberørte historie.

• Identifisere Kelley blå bokført verdi av kjøretøyet. KBB er mest anerkjent verktøy for vurderende brukte biler. I guiden kan du bilen av merke, modell, trim, ekstra funksjoner, tilstand og kjørelengde. Alle disse faktorene bidra til å få vakreste prisen.

• Stille spørsmål. Når du kjøper en bil fra en privat fest, er det visse detaljer som vil gi deg en bedre forståelse om hvordan du kan kjøpe for lavest pris. Spørsmål som "Hvorfor er du selge bilen?" gir deg et glimt inn i motivene til selgeren. Hvis svaret er at de tror de kan få en bedre pris enn de ble tilbudt i handel, kan deretter du anta selgeren bruker inntektene fra salg til å kjøpe et annet kjøretøy. Dette er viktig fordi det taler til alvoret i salg. Den ivrige selgeren, jo bedre sjanse har du til å få bilen for en lav pris.

• Avstå fra å vise for mye interesse. Akkurat som iver av selgeren kan sende signaler om hvilken vei justeres prisen, så også kanne iver av kjøperen. Gir informasjon om hvordan perfekt kjøretøyet vil passe dine behov skifter kraften i forhandlingene til selgeren. Si "Jeg kan se hvordan kan du passe mange dagligvarer i denne trunk" versus "Dette vil være perfekt for når jeg går shopping" gjør en stor forskjell; Først var en generell vurdering, andre, en godkjenning.

• Lage et tilbud. Tilbudet må være mindre enn du hadde råd til å betale eller er villige til å betale. Dette er på mange måter som spillet; Hensikten med spillet er å få selgeren å godta lavest mulig pris. Tilbyr en latterlig lav mengde ikke bare vil surt tonen i salg, men vil avdekke til selgeren at tilbudet ikke er en alvorlig en. Du bør også kvalifisere tilbudet før avslørende vilkårene. Eksempel: "fordi denne bilen ikke har månen tak som jeg håpet, og det har vært i en ulykke, jeg kan absolutt se selv betaler (tom) for den. Kvalifisering, eller Sammendrag, vil formidle til selgeren at du er ansvarlig. Du vil ha uttalt at dette er ikke akkurat det du ville, men du er villig til å kjøpe det uansett, til en lavere pris.

• Forvent at første tilbudet ikke vil bli akseptert, i hvert fall ikke umiddelbart. Hvis du kjører på en fortvilet selger ønsker for å losse bilen for en rimelig pris, kan du få lite motstand når du har en pris lavere enn KBB oppføringen. For annet anledninger, der selgeren har rom for pasienten eller er spesielt kunnskapsrike, må du underholde en counter-tilbudet. Dette er hvor forskningen vil hjelpe. Av minner eieren av forholdene som garanterer en lavere pris i tillegg til å tilby å kjøpe bilen umiddelbart, kan du sette tvil i tankene til selgeren om venter et bedre tilbud.

Tips og advarsler

  • Når du gjør et tilbud, ikke snakke. På dette punktet, har du opp ansvaret til selgeren. Ikke være svaiet av kroppsspråk. Du føler ubehag i selgeren. Det er et visst press som bygger når en av dere gjør et tilbud; ikke avlaste trykket ved å snakke. La den holdent på skuldrene til "motstanderen din." De kan spenne under det acquiesce til uttrykkene og skyte tilbake en counter-tilbudet. På den tiden begynner spillet igjen.