Nnywellness.com

Hvordan du Wire 2 DVC i serien på en 2-kanal-forsterker


Hvordan du Wire 2 DVC i serien på en 2-kanal-forsterker

Bil lyd system designere har vært frustrert med begrensningene av 12-volts automotive elektriske systemer for nesten 50 år. Tidlig bilstereoanlegg med denne lav spenning kan ikke presse nok volum-produserende gjeldende gjennom standard stereohøyttalere, lavere impedans høyttalere ble opprettet. Dette medførte et annet problem, fordi disse høyttalerne også en tendens til toast tidlig forsterkere. Selv med dagens super forsterkere, kontroversen fortsetter, og bare et par krets alternativer er tilgjengelige med begrensninger av to DVC (dual-stemme-coil) høyttalere i serie med en 2-kanals forsterker.

Instruksjoner

Noen avanserte basselementer er laget av sterk fiber håndtere utrolige krefter.
Beregne impedans på systemet basert på individuelle coil impedans. For å koble de to DVC driverne i serien, må du koble to spoler i hver driver i serien eller parallell å gjøre kombinasjonen fungerer. For eksempel kan høyttalere med 2 ohm personlige spoler koble sine egne spoler i serien, og deretter til den andre sjåføren i serien vil resultere i en 8 Ohms laste 2-kanals forsterkeren som må tettes for å arbeide med lasten. Høyttalere med 4 ohm spoler kan koble sine egne spoler parallelt, koble begge høyttalerne i serien med den andre høyttaleren å presentere en 4-Ohms Last til forsterkeren. Høyttalere med 8 Ohms spoler kan likeledes være parallell/serien koblet for å presentere en 8 Ohms belastning til en forente forsterker. Alle disse kombinasjonene er tilfredsstillende.

• Velg enten forente eller parallell operasjon forsterker selektor bryteren. Alternativet forente kobler internt to forsterker kanalene i serien å effektivt doble utgangsspenning. Parallell beregning kobler to forsterker kanalene i parallell, som effektivt dobler tilgjengelige gjeldende.

• Wire hver høyttaler for parallell eller serie tilkobling mellom egne to stemme rulle. Det er en positiv og én negativ terminal for hver talespole, for totalt fire terminaler per høyttaler. Hvis høyttaleren må være parallell koblet i seg selv, koble de to positive sammen og to negativer. Gjør dette for begge høyttalere. Hvis høyttaleren må være kablet i serien i seg selv, koble negativet av en talespole til positivt til andre og la de andre terminalene tom midlertidig.

• Koble de to høyttalerne i serien. Hvis de er koblet til parallell internt, kan du kjøre en ledning fra en av de første som snakker negativt terminaler til positiv terminalen til den andre høyttaleren. Hvis de er serien-koblet internt, koble den åpne negative terminalen på den første høyttaleren til åpne positiv terminalen til den andre høyttaleren.

• Koble forsterkeren til to serien-tilkoblede høyttalerne. Brokoblede operasjon koble positiv terminalen til positiv terminalen til den første høyttaleren, og den negative terminalen til den negative terminalen på den andre høyttaleren. Koble begge forsterker kanal positive sammen og deretter til positiv av den første høyttaleren parallell-operasjon. Koble de to negative forsterker kanalene sammen og deretter til den negative terminalen på den andre høyttaleren.

• Kontroller din krets og ledninger minst to ganger før du slår systemet. Dette er en standard prosedyre ny elektronikk arbeid.

• Slå på strømmen til systemet og teste det med en test CD hvis mulig. Juster volum og crossover hvis aktuelt.

Tips og advarsler

  • Kjør forsterkere konservativt for lengst liv som søker høyere systemet impedances mellom 4 og 8 ohm.
  • Lodding terminal tilkoblinger for beste signalstyrken.
  • Kontroller alltid og kontroller tilkoblinger før slå fordi forsterkere kan brenne ut hvis overbelastet for lenge.
  • Sette en sikring i forsterkerens kraftledninger å hindre gjeldende overdraw og kretser som kan forårsake brann.