Nnywellness.com

Hvordan Program en Homelink garasje døren åpen for en Ford F-150


Programmering Homelink systemet ligner programmering en universell fjernkontroll. Prosessen er bare et spørsmål om matchende koder fra én enhet til en annen. Homelink systemet gir brukeren av programmering opptil tre forskjellige enheter til bilen så du trenger ikke å bekymre fomling bare for fjernkontroller.

Instruksjoner

• Første gang programmering vil kreve å holde ytre to knappene på Homelink puten. Hold knappen til LED-lys begynner å blinke.

• Hold enden av håndholdt senderen 1 til 3 inches fra Homelink enheten. Hold lampen i visningen.

• Med begge hendene vil du holde den på håndholdt senderen og utdannet knappen på Homelink enheten. Lyset bør holde jevn hvis det var programmert riktig.

• I Homelink kan ikke ta åpneren hvis enheten er en "rullende koden" garasje åpneren. Dette trinnet krever en partner å programmere Homelink til beskyttede enhet. Du kan referere til garasjen døråpner instruksjoner å være sikker.

• Bak døråpner garasje ligger motor hovedenheten ved en trening knapp. Farge og plassering kan variere med produsenten av garasjen dør openers. Trykk trening på åpneren. Du har en 30-sekunders intervall til trykk trent på Homelink systemet. Trykk på knappen en gang for å avslutte prosessen. Noen systemer kan kreve at du trykker knappen en tredje tid. Din garasje døråpner er nå programmert til Homelink systemet.

Tips og advarsler

  • Bytte batterier på fjernkontrollen garasje døren det kan hindre programmering i Homelink.