Nnywellness.com

Hvordan du kobler en EnV2 telefon til en Pioneer DEH-7000BT Radio


Hvordan du kobler en EnV2 telefon til en Pioneer DEH-7000BT Radio

Mange nyere bilstereoanlegg kan bruke Bluetooth trådløs standard koble til Bluetooth-aktiverte mobiltelefoner og andre bærbare enheter å lage telefon telefonsamtalene og strømmen hørlig. I tillegg til AM / FM-radio, CD-spiller og USB iPod administrere, Pioneer DEH-7000BT har innebygd Bluetooth koble med telefoner som Verizon's LG enV2. Når enV2 og DEH-7000BT er koblet, vil en tilkobling opprettes når de to enhetene er slått på og innenfor rekkevidde av hverandre.

Instruksjoner

• Åpne den enV2 menyen, bla til og velg "innstillinger & amp; Verktøy", og åpne Bluetooth-menyen. Velg "Legg til ny enhet." Bluetooth på the enV2 er deaktivert som standard. Hvis det er deaktivert, vil telefonen be deg å slå Bluetooth på. Velg "Ja", og trykk deretter "OK" for å begynne å søke etter Bluetooth-enheter.

• Vent til listen over enheter å komme opp og deretter bruke tastene på telefonen bla til radioen du vil koble til. Standard DEH-7000BT identifiserer seg selv som "Pioneer KLAFF BT." når du har valgt DEH-7000BT, trykk "OK" på the enV2.

• Angi "0000" når enV2 ber om en PIN-kode. Telefonen og radio vil opprette en tilkobling.

Tips og advarsler

  • Når koblet, kobles the enV2 og DEH-7000BT automatisk når telefonen er innen rekkevidde for radio og begge enhetene er aktivert.
  • Når en tilkobling er opprettet, skal en liten bil-ikonet vises øverst den enV2 skjermen.
  • Bluetooth-enheter kan vanligvis kommunisere innen 30 feet av hverandre. Hvis bilstereoen er slått på, kan enV2 være ruting samtaler gjennom stereoanlegget selv om du ikke er inne i bilen.
  • Aktivere Bluetooth har en vesentlig negativ effekt på telefonens batterilevetid.