Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Sprint telefon med en forhåndsbetalt telefonen


Hvordan erstatte en Sprint telefon med en forhåndsbetalt telefonen

Hvis du velger å bytte tjenesteleverandører, krever Federal Communications Commission Sprint overføre gjeldende telefonnummeret til den nye mobiltelefonen. Dette kravet gjelder både kontrakt mobiltelefoner og forskuddsbetalte telefoner. Med mindre du har flyttet, som nullifies FCC krav, kontakt alle som du trenger å gjøre for å erstatte din Sprint fasttelefon eller mobiltelefon med en forhåndsbetalt celle er den nye cell leverandøren og be om at din gamle nummeret overføres. Du må bytte tilbydere, men siden Sprint, ikke overføres tall fra egne fasttelefoner eller celler til forhåndsbetalt mobiltelefoner.

Instruksjoner

• Kjøpe en forhåndsbetalt telefonen som ikke bruker Sprint som tjenesteleverandør.

• Ring nye mobiltelefon tjenesteleverandøren for å aktivere din forhåndsbetalt telefonen, ved hjelp av kontaktopplysningene som fulgte med den nye telefonen.

• Be om at tjenesteleverandøren forhåndsbetalt telefonen kontakter Sprint overføre gamle telefonnummeret til den nye forhåndsbetalte telefonen. De vil bekrefte identiteten din og deretter behandle forespørselen.

• Kontroller om den nye leverandøren krever en avgift å port gamle telefonnummeret over til din nye forhåndsbetalte mobiltelefon. De får lov til å belaste deg en rettferdig og rimelig serviceavgift.

• Ikke avslutte tjenesten med Sprint til du er positivt at antallet har blitt vellykket oversatt til telefonen forhåndsbetalt.

Tips og advarsler

  • Hvis telefonen din gamle Sprint er en kontrakt mobiltelefon, må betale det tidlig avslutning av gebyret hvis du ikke fullfører ut vilkårene i kontrakten Sprint.