Nnywellness.com

Hvordan du bytter din blinklys relé i en Saturn VUE


Når blinklys slutter å virke i din Saturn VUE, skyldes første som kommer til hjernen en defekt pære, som ofte er problemet. Men kan det være en feil slå tegn stafett. Utskifting av relé er noe de fleste noen kan fullføre, det tar bare noen minutter, og det kan spare deg fra å måtte betale timelønn av bilmekaniker.

Instruksjoner

• Åpne panseret og Finn boksen relé panelet på Saturn VUE. Du finner den på førersiden nær kvartal frontpanelet.

• Løsne boksen panelet og ser på sin undersiden for videresending diagrammet. Du må bruke en skrutrekker til å åpne panelet, men i de fleste modeller, dukker. Men ikke bruk for mye kraft, fordi det er plast og kan bryte.

• Fjern defekte blinklys relé. Det er et lite klipp, som holder relé på plass. Dette klippet er litt skjør, så du aldri vil dra eller vri stafetten når du fjerner den.

• Installere nye blinklys relé på samme sted som den gamle. Være forsiktig med både fjerning og utskifting at du ikke skader noen av de andre delene i nærheten blinklys stafetten.

• Kontroller at funksjonene blinklys riktig. I så fall erstatte paneldekselet og lukke panseret. Hvis ikke, kontrollerer blinklys relé installasjonen. Bør problemet vedvarer, er det sannsynlig et større elektrisk problem med din Saturn VUE.