Nnywellness.com

Hva slags antenne trenger jeg for Digital mottak?


Hva slags antenne trenger jeg for Digital mottak?

Federal Communications Commission krever alle broadcast TV-stasjoner til å overføre digitale overføringer bare. For å dekode disse overføringer må du bruke digital-TV eller en digital-til-analog converter boks koblet til TVEN og antenne. Som for analog TV, må du ha en antenne for å motta kringkastede kanaler. Webstedet FCC informasjon på digitale TV-signaler i ditt område.

Digitale TV-antenner

Når søker å motta digitale TV-signaler fra alle stasjoner, er bare nødvendigheten at antennen motta både svært høy frekvens kanaler og Ultra høyfrekvente bølger. Selv om du har en digital-til-analog converter boks, er antenne fortsatt nødvendig for å motta signalene. Ofte digital eller "HDTV" antenner er annonsert som mottar både VHF og UHF-signaler, men utfører ikke godt med VHF-kanal. Innendørs antenner vanligvis trenger forsterkning, som en ekstra wire loop eller bowtie antenne for å plukke opp alle kanaler.

Antenner for ulike forhold

I mange områder, inkludert storbyområder og nærliggende forsteder, kringkastede TV-signaler er sterke og krever bare en innendørs, TV-top antenne oppsett. Dette inkluderer vanligvis kaninører, som mottar VHF signaler og en forsterker å motta UHF. Kombinert, bør dette oppsettet tilby sterke kanal signaler, inkludert HD-kanaler. I mindre byer eller i forsteder en moderat avstand fra nærmeste storbyområdet, kan signalstyrke være mindre enn ideal og krever en høy kvalitet innendørs antenne eller en utendørs antenne. Landsbygda og langt unna forsteder, hvor signalene er svakeste, er et stort, utendørs antenne trolig nødvendig å motta sterk kanal signaler.

Analog og Digital antenner

I sannhet er det ingen forskjell mellom en eldre TV-antenne og en nyere "digital" antenne. En TV-antenne er en TV-antenne. Hvis du mottok sterkt mottak med gjeldende antennen i siste, får du sannsynligvis samme mottak av digitale kanaler med samme antenne. Dette kan ikke være sant hvis omfanget av kringkasteren signalet er endret siden bryteren til digital-bare. Det er viktig å merke seg at antennen må motta både VHF og UHF signaler alle kanaler.

Mottak signalstyrken

Mange faktorer kan påvirke styrke TV-signalene du mottar og derfor antennen du kjøper. To av de viktigste hensyn å ta hensyn når du velger en antenne er din avstand fra senderen, og typen terreng mellom deg og senderen. Det synes rimelig at jo lenger et signal reiser, jo svakere det vil bli mottatt. Også hvis du ligger i en dal eller bak åsene, kan det være nødvendig for større antenner eller utenfor retningsantenner. Som en tommelfingerregel, jo lenger du er fra overføring kilden, jo større antennen må være, og utendørs antenner få bedre mottak enn innendørs antenner.