Nnywellness.com

Hvordan erstatte Stereo i 1999 Volkswagen bille


Hvordan erstatte Stereo i 1999 Volkswagen bille

1999 Volkswagen (VW) boble er en versjon av new Beetle introdusert i 1998. Det er den grunnleggende formen av gamle bille men avviker dramatisk ved at den har motoren i front, med Bagasjeoppbevaring bak. Volkswagen utstedt en standard radio med bilen som har anti-tyveri enheter og krever spesielle verktøy for å fjerne. Forbrukere som ønsker å erstatte stereo med en ettermarkedet en måtte foreta enkelte tilpasninger slik at det passer i VW Boble stereo bolig.

Instruksjoner

• Sette inn nøkkelen for grep-krok merket med en "L" i sporet på venstre side av radio. Sette inn nøkkelen for grep-krok merket med en "R" på høyre side av radioen. Engasjere både grep kroker i sporene.

• Bruk dine forefingers for å trekke grep kroker mot kroppen din å fjerne stereo Boblas konsollen. Koble ledningene fra enheten til bilen.

• Installere frontplaten. Skyv frontplaten i løpet fraflyttet av stereoen. Klikk kroker i grep kroken låser. Dette vil kompensere for forskjellen i form VW Boble stereo og en standard størrelse ettermarkedet stereo. Kontroller at tilkoblingen ledninger kommer gjennom gapet i frontplaten før du klikker det i.

• Fest wire selen til den tilsvarende porten på farget wire selen som var koblet til den gamle stereoen. Koble den andre enden av wire selen til ettermarkedet stereo.

• Fest antenneadapter til antennekabelen av VW Beetle. Fest tilpasset kabelen til antennen porten på ettermarkedet stereo. Alle tilkoblinger er nå klare.

• Forsiktig skyve tilkoblede stereo inn i gapet på frontplaten til det sitter komfortabelt på frontplaten bolig, ta vare for å skyve koblet ledningene stikker ut fra baksiden av enheten i første.