Nnywellness.com

Hvordan å identifisere Twin sylinder luftkompressorer


Hvordan å identifisere Twin sylinder luftkompressorer

Luftkompressorer kommer i en rekke ulike typer, størrelser og styrker. Typisk kompressorer kommer i en - eller to-sylindrede versjoner tilpasset kravene til verktøyene de kraft. En twin sylinder, også kalt to-sylindrede, luftkompressor gir kraftigere verktøy å kjøre enn en én-sylindret luftkompressor vil tillate.

Instruksjoner

En twin sylinder luftkompressor inneholder to sylinder som har lik størrelse.
Observere om luftkompressor aktuelle har en eller to sylindre. Tosylindrede kompressorer er ett-trinns kompressorer med to sylindre like store som arbeider parallelt med hverandre. På hus/entreprenør nivå opererer de fleste av de to-sylindrede modellene bare som én-sylindret versjoner, bortsett fra at det er to slag per revolusjon i stedet for én.

• Hvis det er to sylindre på luftkompressoren aktuelle, lytte til om begge sylindere komprimere luften samtidig, eller om de alternative komprimering.

• Identifisere en twin sylinder luftkompressor ved å bestemme at begge sylindere komprimere luften samtidig. Vekslende sylindere indikerer en to-trinns kompressor, snarere enn en twin sylinder luftkompressor.

Tips og advarsler

  • Vernebriller bør alltid brukes når du opererer enten en enkelt - eller tosylindrede luftkompressor.