Nnywellness.com

Bilindustrien Diesel drivstoff System rengjøring


Diesel er en effektiv, energi-tett drivstoff som leverer bedre drivstofføkonomi enn bensin. Diesel drivstoff systemer, men er mer teknologisk avanserte enn bensin systemer og derfor er dyrere å reparere. Regelmessig rengjøring og vedlikehold kan løse mange av problemene knyttet til diesel drivstoff systemer.

Dieselfilter

En tett dieselfilter vil gradvis begrenser flyten av drivstoff til en bil forgasser eller drivstoff injektorer til drivstoff ikke kan flyte. Du kan ikke rengjøre drivstoffilter, så du må fjerne og erstatte dem. Øse drivstoff fra det gamle filteret til en ny.

Drivstoff injektorer

Drivstoff injektorer kan bli så belagt i sort, coked rester på deres tips at de ikke lenger kan spray en selv, sirkulære tåke av drivstoff. Du kan rengjøre drivstoff injektorer ved å fjerne dem fra motoren og skrubbing med en liten børste, som tannbørste og løsemiddel renere.

Vann

Vannet er tettere, og dermed tyngre, enn diesel drivstoff, så det synker til bunnen av en diesel drivstoff system. Du kan fjerne vann fra drivstoff system av drenering det av gjennom en bunnen avløp eller spesielle ventiler, kjent som petcocks, i bunnen av drivstofftanken og drivstoff beholdere.