Nnywellness.com

Hvordan lage en stor TV retningsbestemt antenne


Hvordan lage en stor TV retningsbestemt antenne

Siden farten til all-digitale TV kringkaster mer enn 90 prosent av alle stasjoner i UHF-området og toppen av VHF rekkevidde. Mange DTV eller HDTV antenner selges til en premie bare på grunn av newness av teknologien men egentlig noen store bow-tie eller loggen periodisk antenne vil trekke i stasjoner feilfritt. Loggen periodisk antenner er komplisert og avskrekkende å bygge og kostnader mer i materialer, men en bow-tie-antenne er enkel å installere og billig.

Instruksjoner

• Skjær toppene av alle kleshengere og rette dem ut ved hjelp av tang. Klipp åtte 14-tommers lange deler. Skrap en tomme av belegg av sentrene for alle inndelinger med verktøyet kniv, baring ledningen. Holde to lange snitt av kleshenger for senere.

• Måler 2 inches fra den ene enden av planken og trekke merker på begge sider av målebånd, med tape i planken. Merk to flere merker 5 1/4 inches fra første. Gjenta to ganger til du har fire sett med likt mellomrom merker.

• Linje opp den ene enden av en lang ledning inndeling med øverste høyre merke på bjelken. Hold den nede og beskrive en bane med det til venstre andre merke, deretter venstre tredje merke, deretter rett fjerde merke, gjør små bøyer i ledningen til den. Lage en speilbilde-kopi av det for banen som beskriver igjen topp å midt rett to, til venstre nederst merker. Der de slutter bare forbi bunnen merkene, kutt endene.

• Skrape alle belegg av Bend og avsluttes de lange bitene, og i midten mellom de to bøyninger.

• Bøye alle kort ledning brikker i en v-form eksakt i senteret med Tanga. Tips skal være 3 inches hverandre.

• Sett 8 skruer gjennom skiver og kjøre dem i 1/4-tommers av fast hver mark. Skyv alle v-deler med deres bøyer rundt skruer, poeng stikker ut fra planken. Sett inn de lange delene under v-Bend lagt ut som i trinn 3 og skru ned alle skruene.

• På midten av brikkene lange ledninger, kjøre en skrue og vasket ned stund setter inn en gaffel lug av balanseringsledd. Knytte en kort TV-koaksialkabel til balanseringsledd og den andre enden til TV antennen inngang.

• Slå på TVEN. Roterende antennen vil hjelpe deg å bringe i marginalt fjerntliggende stasjoner.