Nnywellness.com

Hvordan teste automatisk klimaanlegg & kondensatorer


Klimaanlegg er funnet i nesten alle kjøretøy i dag. De fungerer som klimaanlegg i huset eller bygningen. Den viktigste oppgaven klimaanlegget i bilen er å kjøle ned bilen, men de er også nyttig for å fjerne kondens i vinter. Som noen annen del av en bil, kan klimaanlegget problemer og ikke fungerer riktig. Hvis dette skjer, kan du prøve et par ting å teste klimaanlegget å oppdage hva problemet er.

Instruksjoner

• Sitte førersiden av bilen og Finn klimaanlegget på dashbordet. Finne alle luften vents og slå dem slik de står overfor. Vanligvis vil det være en luftventilen på hver side av dashbordet og to i midten. Slå på bilen og slå klimaanlegget til maksimum.

• Sett inn en temperaturmåler i en av to midterste vents. Skyv den tynne enden mellom stolpene på ventilen og registrere at temperaturen på måleren som et referansepunkt. Du vil teste temperaturen igjen senere for å fastslå om det har falt på alle.

• Pop panseret på bilen og finne luftkompressoren. Luftkompressoren er sirkulær med en lite munnstykke øverst og en gjengede enden på én side. Slå på bilen, hvis du ikke allerede, og se hvis luftkompressoren er å klikke på og av. Hvis det er, burde å legge kjølemediet oppklare problemet.

• Følg bryteren lavtrykk kommer ut av kompressoren frem til akkumulatoren, vanligvis en metall sylinder. Koble bryteren på akkumulatoren. Plasser en genser wire på kontakten og se hvis bryteren kompressor spark i. Hvis ikke, kan du kontrollere batterispenningen på kontakten med et voltmeter. Hvis den leser 12.68 volt, er det fulladet. En lesning av 12.45 volt betyr det er 75 prosent ladet og 12.24 betyr det er 50 prosent ladet. Lade batteriet hvis det leser under 100 prosent.

• Koble en A/C vakuumpumpe lavtrykk porten. Fest målere fra vakuum til havnen og kjøre vakuum i 30 minutter. Sjekk gauge til leser 27 Hg. deaktivere pumpen i 30 minutter og se hvis lesing er fortsatt på 27 Hg. Hvis det er lavere, er det en lekkasje i systemet som må finnes med en elektrisk lekkasje detektor.