Nnywellness.com

Hvordan installere en frontlys på en 2005 Mitsubishi Eclipse


Hvordan installere en frontlys på en 2005 Mitsubishi Eclipse

Mitsubishi Eclipse ble innført i 1990. 2005 Mitsubishi Eclipse var utstyrt med en 2,4-liters fire-sylinder motor, men en 3,0-liters V-6 var tilleggsutstyr. 2005 formørkelsen har en enkelt hodelykt pære, som produserer både nærlys og fjernlys lys. Lett montering er lengre enn de fleste, skyldes det faktum at det brytes tilbake i panseret linje og fender linjer av kjøretøy. Erstatte frontlys krever fjerning og installasjon av samlingen. Endre frontlyktene på 2005 tar Eclipse omtrent en time på det meste, avhengig av din mekaniske ferdigheter.

Instruksjoner

• Heve hetten på Eclipse og angi hette prop.

• Fjerne frontlys montering bolter, med en ratchet og socket. Venstre (førerens) fronten frontlys bolter er 12 og 9 o'clock stillinger, henholdsvis når mot bilen fra forsiden. Høyre (passasjer) frontlys bolter er 12-3 stillinger, henholdsvis. Alle samlingen frontlys festeboltene er montert gjennom radiator core støtte til faner på sidene for forsamlingen.

• Trekk frontlys forsamlingen frem over front støtfanger og bruke kneet til midlertidig hullet forsamlingen på plass. Slå frontlys pære lås kragen mot klokken i forhold til sin posisjon på bilen. Skyv kragen tilbake, utsette pære socket. Fjerne pære-kontakten på baksiden av forsamlingen, for hånd.

• Trekk den gamle lyspæren ut av stikkontakten og kaste den. Pakk den nye lyspære objektivet i et papirhåndkle til å håndtere det. Plugg den nye pæren i pære-kontakten. Socket tilbake i samlingen lys og låse låse kragen over kontakten på baksiden av lys.

• Sette lys forsamlingen tilbake på plass foran bilen. Stram både montering bolter tettsittende ratchet og socket. Ingen dreiemoment er nødvendig, som brytes flikene på lyset.

• Gjenta trinn 3 til 5 for å fjerne og erstatte frontlys pære på den andre siden av bilen.

Tips og advarsler

  • Når du erstatter frontlykter, er det en god idé å endre både pærer samtidig. Dette vil holde gjeldende selv når den går gjennom begge frontlys pærer.
  • Berør en bil pære med bare fingrene. Dette kan forårsake pære blemme eller eksplodere, på grunn av oljer på huden blir absorbert av pære linsen.