Nnywellness.com

Hvordan lystgass fungerer gjennom luften renere


Vitenskap

Lystgass (N2O) har blitt brukt i flere tiår av de som prøver å få mer ut av deres motor med en relativt enkel og effektiv administrasjon av denne dynamiske forbindelsen. To egenskaper som gjør lystgass slike et populært valg for dette er dens evne til å både øke reaksjon og redusere temperaturen under forbrenningsprosessen når det gis via det luftinntak systemet. Nitrogen (N2) gir den avkjølende effekten på grunn av den eksoterm reaksjonen som foregår som lystgass, som er lagret under press i flytende form, fordamper umiddelbart på injeksjon i luftstrømmen, slippe rundt temperaturen drastisk. Oksygen (O) legger enda mer kritisk forbrenning elementet som N2O bryter ned i sine komponenter i motoren sylinder under forbrenning. Administrert riktig, denne kombinasjonen kan drastisk øke forbrenning og dermed hestekrefter utgang av en motor.

Levering

Administrasjon av N2O før forbrenning oppnås via en installert for å injisere eller "tåke," lystgass i luftstrømmen under luft-drivstoff miksing før forbrenning. Dette blir vanligvis gjort et sted i luftinntaket etter luften renere og tidligere sprøytebrukere eller forgasser. Finne fogger nærmere til luft-drivstoff blanding poenget minimerer diffusjon og tap av kraft. Effektive N2O systemer par denne injeksjon av gass med en økning i drivstoff brenne med kalde, oksygen-beriket luft.

Effekten

En enkel kombinasjon av mer drivstoff med mer oksygen i sylinderens begrenset plass betyr kraftigere forbrenning, gir flere hestekrefter for å kjøre bilen. Dette er det samme målet oppnådd av turbo eller supercharger systems, som øker luft volum av makt "stapper" mer luft inn i drivstoff-luft-blandingen. Den kjøling fordelen av N2O både ytterligere øker oksygeninnhold og gir et møte effekt enorme varmen gjennom forbrenningsprosessen.

Det er begrensende faktorer fordelene som oppnås gjennom administrasjonen av lystgass. Først er kapasiteten til N2O tankene på kjøretøyet. Andre er evnen til motoren å motstå økningen i effekt. Når brukt med riktig drivstoff ledelse og motorens evne til å tåle den ekstra belastningen, er N2O en sikker og effektiv måte å oppnå betydelige hestekrefter gevinster.