Nnywellness.com

Hva betyr det når et anrop kommer opp ukjent Caller?


Hva betyr det når et anrop kommer opp ukjent Caller?

De fleste telefoner har nå skjermer som du kan se informasjon om innkommende samtaler. Ringer systemet gjør dette mulig. I de fleste tilfeller bør du nøyaktig informasjon om som plasserer et innkommende anrop, inkludert telefonnummer og eventuelt et navn. I noen tilfeller vil du se "Ukjent" i stedet. Det er risiko forbundet med ukjent samtaler. Hvordan slike situasjoner håndteres, avhenger av din telefon håndsett, tjenesteleverandøren og noen alternativer du kan styre.

Oppringer-ID

Avhengig av selskapet gir din telefon, må du aktivere ringer og i noen tilfeller betale for denne tjenesten. Hvis telefonen viser aldri ringer informasjon, kan du kontakte tjenesteleverandøren for å finne ut om å aktivere tjenesten. Hvis telefonen ikke har en visningsfunksjon, kan ringer informasjon ikke vises.

Blokkerer

Federal Communications Commission reglene gir muligheten for oppringere å blokkere ringer informasjon når du foretar kall, forhindrer den fra tilværelse vist på motta telefoner. FCC-reglene krever telefonselskaper å blokkere ringer informasjon tilgjengelig for telefon brukere uten kostnad. Du kan velge for å sperre for utgående anrop eller bare for personlige anrop ved å trykke * 67 før du ringer. Hvis du mottar en samtale fra en ukjent oppringer, kan oppringeren har tatt dette trinnet før hans kall. Telefon selskapene tilbyr muligheten for oppringere å skjule deres navn samt deres antall.

Alternativer

Hvis en oppringer har ringer blokkering aktivert for en telefonlinje, kan han velge for å tillate ID-informasjonen for bestemt samtaler ved å trykke * 82 før du ringer. Hvis en oppringer kommer opp som ukjent på telefonen, har han ikke tatt dette trinnet. Evnen å lage anonyme anrop er gitt ved lov, som gir nøyaktige ringer informasjon. For eksempel er praksisen med ringer ID spoofing, der en oppringer finter opplysninger som gjør det se ut som om en samtale kommer fra et annet nummer, forbudt av 2009 sannheten i ringer ID handling.

Risikoer

I noen tilfeller kan en ha en berettiget grunn for å skjule sin identitet. Imidlertid kan det også være skumle grunner for å skjule denne informasjonen. Hvis du mottar en samtale fra en ukjent oppringer, må være klar over at han kanskje ikke hvem han hevder å være, og derfor bør du være forsiktig med informasjon du gir ham. Telefonselskaper kan gi muligheten til å blokkere alle anrop fra ukjente innringere hvis du foretrekker ikke å motta disse samtalene på alle.