Nnywellness.com

Hvordan teste Ford EGR ventiler


Hvordan teste Ford EGR ventiler

EGR (eksos gass recirculation) ventilen er en viktig komponent på en Ford bil. EGR ventil regulerer drivstoff inntaket, sikre at kjøretøyet kjører effektivt og problemfritt. Ventilen verk ved resirkulering over rakettmotorer eksos gasser tilbake til motoren sylindere, dermed skape mindre press. Når du merker Ford begynner å ledig omtrent, er det på tide å sjekke EGR ventil for å se om det er skadet eller tett.

Instruksjoner

• Plasser Ford i "Park" og engasjere nødbremsen. Slå tenningsnøkkelen å starte bilen og la Ford å varme opp femten minutter.

• Finn EGR ventil under panseret av Ford. Se på motoren inntaket manifold for en liten, rund metall ventil. Se brukerhåndboken for et diagram, hvis nødvendig.

• Identifisere stempelet mekanismen i ventilen. Stempelet ligger på utsiden av ventilen, og er del av ventilen styre eksos retningen.

• Visuelt analyser den Valves stempelet mekanisme funksjon. Har noen hjelpe prosessen og invitere vedkommende til rev motoren; Kontroller at stempelet ventilen åpner og lukker i rask rekkefølgene. Svikt i ventilen åpner og lukker raskt betyr ventilen er feil eller tett og må erstattet eller renset umiddelbart.