Nnywellness.com

Hvordan fungerer en telefon Jack?


Jack

Telefonkontakten er ikke noe mer enn en forbindelsessystem for telefonutstyr. Jack selv er et lite rektangulært stykke plast som er montert på veggen og koblet til telefonen pluggen. Telefon kobles til kontakten inn pluggen, og gjennom denne plugg telefon er mottatt.

Tilkoblinger

Telefon pluggen kobles røde og grønne ledninger til hver kontakt i ditt hjem, og deretter til en telefon til nettverket boksen, vanligvis plassert på utsiden av huset eller bygningen. Den grønne ledningen er vanlig og røde ledningen leverer spenningen nødvendig når samtaler er innkommende eller utgående. Boksen nettverk kobler til en inngang bro, vanligvis ved veien, med et par av kobber ledninger.

Sentralbord

Inngangen broen kobles til det lokale nettverket, og alle samtaler er filtrert gjennom et elektronisk sentralbord. Når en samtale finner bryteren at løkken gjennom nettverket er fullført og sender den ut summetone. Summetonen er signalet som lar brukeren vet at både svitsjen og telefon arbeider. Bryteren gir deg beskjed når du har et innkommende anrop ved å sende ut en ringetone gjennom linjene med en frekvens på 20 Hz. Spenningen i et hjem, avhenger av en rekke faktorer som hvor loop (hvor langt samtalen kommer fra), antall ringesignaler i et hjem og lengden på ringen.