Nnywellness.com

Hvordan Program en nøkkel for en PT Cruiser


For eiere av en Chrysler PT Cruiser, kan bilen være utstyrt med en vakt nøkkelen startsperre systemet. Nøkkelen Sentry bidrar til å redusere risikoen for tyveri ved nedleggelse motoren hvis noen prøver å starte bilen med på feil tast. Autoriserte Sentry tastene har en innebygd transponder chip. Denne brikken lagrer en programmert kode som må samsvare med bilens datamaskin når du starter motoren.

Instruksjoner

• Gå til en Chrysler-forhandler eller en hardware butikk. Overlate tom vakt nøkkelen og har representant kuttet nøkkelen å matche din PT Cruisers andre to Sentry nøkler.

• En av programmert Sentry nøklene inn din tenning, bytte til "På" posisjon og hold i tre til 15 sekunder. Bytt nøkkelen tilbake til "Låst" posisjon. Ta nøkkelen av tenningen.

• Plukke opp andre programmert vakt nøkkelen og putte den i tenningen. Slå nøkkelen til "På" posisjon innen 15 sekunder, deretter vente til din høre en klokkespill. Samtidig begynner kjøretøy sikkerheten lys blinke. Vri nøkkelen til "Låst" posisjon og fjerne den fra tenningen.

• Plukke opp den tomme Sentry nøkkel., innen 60 sekunder putte den i tenningen og slå det til "På" posisjon. Vent for bilen å høres ringeklokken og sikkerheten lys å slutte å blinke. Ditt oversikten skjermen lett deretter reagerer ved å blinke i tre sekunder å markere vellykket programmering. Slå din nøkkel til "Av" posisjon og fjerne den fra tenningen.