Nnywellness.com

Hvordan Endre tennplugger på en 1998 Toyota Camry


Hvordan Endre tennplugger på en 1998 Toyota Camry

Kunne ikke være enklere å endre tennplugger på en 1998 Toyota Camry. I motsetning til de fleste moderne biler, tennplugger på Camry er lett tilgjengelige, og endre dem er ganske kuttet og tørket. Du bør erstatte pluggene hver 75 000 til 100.000 miles. Endring av tennpluggene er enkelt fjerne de gamle pluggene så rent som mulig, og erstatte dem med nye plugger. Når du har endret din tennplugger gang, vil neste gang være enda enklere.

Instruksjoner

• Prop åpne panseret av Camry.

• Koble kabelen fra hver av de fire tennpluggene, som er på siden baksiden av grå ventilen dekselet som sitter på toppen av motoren. Hver tennpluggen er innkapslet i en gummi nippel som har en gummi-belagt ledning fra toppen av den. Alle fire ledningene er sikret over ventilen dekselet og koble til høyre side av motoren.

• Blåse luft inn i hullet som inneholder hver tennpluggen å fjerne alle skitt og rusk omkring pluggen. Husk å gjøre dette før du fjerner tennpluggene så du ikke forurense kammeret.

• Fest 5/8-tommers tennpluggen socket og filtypen til socket skiftenøkkelen. Passer i kontakten på en av tennpluggene og vri det mot klokken for å løsne den. Fjern tennpluggen når du har skrudde den. Tennpluggen socket er foret med gummi grep, så det bør grep tennpluggen fast og kan du dra det.

• Gjenta trinn 4 for de andre tre tennpluggene.

• Sette inn en ny tennplugg i et av hullene. Justere momentnøkkel til ønsket antall dreiemoment, som for en brukt Camry er 11 pounds. Legge til filtypen og 5/8-tommers kontakten på momentnøkkel.

• Skru fast tennpluggen med urviseren med momentnøkkel til skiftenøkkelen ikke blir lenger. Dette innebærer at tennpluggen har blitt strammet med riktig mengde dreiemoment. Gjenta for de andre tre tennpluggene.

• Erstatte tennpluggen ledningene ved montering gummi grommet på tennpluggen og skyve ned til du hører en smellende lyd, som signaliserer at du har lated anfall. Bytte ut tennpluggen ledninger for lengde. Den korteste går til nærmeste pluggen, mens lengste ledningen går til lengst pluggen.

• Lukke panseret.

Tips og advarsler

  • Det finnes forskjellige typer Momentnøkler. Den ene identifisert her, som ikke tillater stramme utover mengden trykk, brukes oftest i auto verksteder. På noen Momentnøkler, vil du høre en "Klikk" når du har nådd ønsket antall dreiemoment. Andre har en elektronisk eller analog avlesning som viser nøyaktig hvor mye dreiemoment brukes som den stramme foregår.