Nnywellness.com

Tips for å reparere en JVC Videospiller


JVC elektronikk har hatt års erfaring gjør videokassett opptakere (videospillere) sammen med andre hjemme elektronikk som TV, DVD-spillere og hjem lydmottakere. Likevel, som med de fleste elektronikk, JVC videospillere tidvis har tekniske problemer og problemer vedrørende. Heldigvis er det flere måter å løse noen av de vanligste problemene med JVC videospillere.

Ekstern problemet

For digitale videospillere som JVC HM-DSR100U, fjernkontrollen noen ganger ikke klarer å kontrollere Videospilleren når den er stilt til D-VHS-modus. Dette kan repareres ved å raskt tilbakestille VCR forbindelse med fjernkontrollen. Tomme spilleren høy strøm av Videospilleren og trykk på "Mode"-knappen til VHS fjernkontrollen modus når D-VHS. En gang der, aktivere knappen "Adresse" til D-VHS lyset blinker. Når lyset blinker, Skriv inn "222" i tastaturet på fjernkontrollen og trykk på "Adresse" til D-VHS lyset blinker. Når handlingen er fullført, laste inn en kassett i spilleren og aktivere på play-knappen på fjernkontrollen. Hvis dette ikke gjenoppretter funksjonaliteten til fjernkontrollen, Gjenta trinnene. Hvis det ikke fungerer, kan du kontakte en sertifisert profesjonell.

Avspilling

Noen ganger gir selv standard videospillere som JVC HR-S5902 ikke avspilling. Dette kan være forårsaket av et tilkoblingsproblem, men kan også være resultatet av en skitten eller skadet hovedenheten. Tilkoblingsproblemer, slå Videospilleren og inspisere komponent ledninger feil under oppkobling. I tillegg kontrollere ledninger for frynsete eller ødelagt ender eller brent fører og erstatte skadet. Hvis dette ikke gjenoppretter avspilling, rengjør hovedenheten av systemet med en "hode renere" kassett. Spill kassetten i noen sekunder med volumet satt til "Mute" pensel Rengjør hovedenheten.

Innspilling

Spørsmål vedrørende opptaksfunksjonen videospillere kan selv påvirker dual-kassett modeller, for eksempel JVC HR-S6970AG, som er utformet for dubbing en innspilling fra en kassett til en annen. Hvis Videospilleren ikke vil spille på en VHS-kassett som du allerede har registrert hjemmevideoer eller annet personlig innhold, sjekke kassettens tittelen kant (motsatt fra båndet kant) for hull. Hvis en avdekket hull finnes her, det betyr kassetten var kopibeskyttet og er ikke kvalifisert for re-innspilling. Reparere problemet med tape for å dekke hullet. Når hullet er dekket, være kassetten skrivbar. Husk å være klar over og følge alle aktuelle opphavsrettslige lover når dubbing videoopptak.