Nnywellness.com

Hvordan male motorsykkel hoder


Hvordan male motorsykkel hoder

En motorsykkel topplokk er en synlig del av motorsykkelmotor. Mange velger å male denne del sort, krom, hvitt eller annen farge. Maleri motorsykkel hodet er en enkel prosess. Den vanskeligste delen er å få en perle sprengningsarbeid maskin for å rense delen av maling rester og andre støvpartikler. Maleriet prosessen tar ca en helg prep, male og installere tilbake på motorsykkelen.

Instruksjoner

• Rengjør motorsykkelen hodet med degreasing rengjøringsmiddel og vann for å fjerne alle skitt, smuss og fett fra overflaten. Hvis hodet er laget av aluminium eller stål, suge den i en degreasing renset over natten. Hvis hodet ikke er rust-motstandsdyktig, er det ikke tilrådelig å suge den over natten. Lar hodet til tørk godt.

• Tørke overflaten av hodet ned med TS fjerne noe renere eller fett rester fra overflaten av delen. Komme inn så mange sprekker som mulig å fjerne alle potensielle problemer.

• Plass hodet inni perlen sprengningsarbeid maskin. Blast delen før alle tidligere strøk med maling er fjernet. Hvis det var ingen tidligere strøk med maling, sprenge delen lenge nok for å bringe litt glans tilbake til hodet. Delen bør se nye når ferdig. Fjern del og støv med en arbeid fille fjerne noen glass rester.

• Arbeid i et godt ventilert område. Bruk vernebriller, gummihansker og en respirator når du arbeider med spraymaling. Spre aviser eller plast sheeting over gulvet å beskytte andre overflater fra maling. Dekk deler av motorsykkelen som du ikke vil malt med plastfolie eller maskeringstape.

• Spray overflaten av delen med emalje maling. Maling for en time mellom strøk. Søke totalt tre tynne strøk med maling. Tillate delen som tørr overnatting.

• Plass noen metall polsk eller rubbing sammensatte på en myk klut. Buff overflaten av hodet før det begynner å glimt og skinne. Dette kan ta flere minutter av hard albuen fett. Feste hodet til motorsykkelen og beundre nylig malt motorsykkel hodet.