Nnywellness.com

Tilkoblingstypene kameraets Port


Tilkoblingstypene kameraets Port

Digitale kameraer kan ta bilder og video i ekstremt høy kvalitet og bruke teknologi for å redusere feil og justerer de optiske elementene for å produsere det beste bildet. Å få filen til en datamaskin eller skjerm for redigering eller utstilling, avhengig av kameraets port tilkoblinger, som bruker én eller flere standard kabler til å sende data mellom enheter.

USB-porter

Mini USB-porter bruker USB-kabler for å koble til en datamaskin.
USB, eller universal serial bus, portene er blant de vanligste kamera-tilkoblingene. De aksepterer standard USB-kabler eller mindre Mini USB og Micro USB formatene. Disse portene kan brukere koble til datamaskinens USB inngang port via USB-kabel. USB 3.0-og USB 2.0 gir høyhastighetstilkoblinger, mens de eldre USB 1.1-porten godtar samme kabel men bremser ned datalevering.

FireWire-porter

FireWire-kabler ser ut som en større versjon av Mini USB-kabelen.
FireWire havnebyer ligner større Mini USB-porter, men gi kameraet brukere tilgang til svært høye overføringshastigheter. FireWire overføringer, også kjent som IEEE 1394, krever en spesiell kabel og en datamaskin utstyrt med en FireWire-innganger. Disse portene kan for overføringer som er raskere enn USB 2.0 og nyttig for lasting videofiler eller store samlinger av digitale fotografier.

Lydporter

Lydporter på en datamaskin eller kameraet er liten, ubestemmelig-huller.
Digitale videokameraer, og enda noen kameraer, fange lyd. Disse kameraene kan ha lydporter for å koble en ekstern mikrofon. Lydporter er små, runde hull og er ganske standard blant enheter, inkludert smartphones, stereoplaten høyttaler, datamaskiner og kameraer.

Videoporter

Videoporter har røde, gule og hvite fargekoder.
A / V-porter, også kjent som RCA eller komponent video porter, er vanlig på avanserte digitale videokameraer. De bruker et sett med tre fargekodede hull for å feste en tre pronged kabel (eller en rekke enkelt-kanter kabler). A / V-porter bruker rød og hvit porter for to kanaler av lyd, og en tredje gule port video. Noen kameraer også inkludere en S-Video eller HDMI video-port for å koble direkte til en TV eller video dekk.

30-pinners Port

En 30-pinners port er en proprietær kameraet port eksklusive til Apple. En 30-pinners port, som også fungerer som en lader på Apple mobile enheter, kan overføre bilder og videoer til og fra en enhet som er utstyrt med et kamera. 30-pinners porter koble til en datamaskin via USB-porten.

Lading porter

Hvert merket eller stil kamera har en egen havn for lading enhetens batterier. Noen enheter bruker en USB- eller 30-pinners port for å lade batteriene, mens andre bruker en dedikert lading port med en spesiell konfigurasjon bestemt merke eller modell. Vugger og havna er et annet alternativ for lading og kan inkludere tilkoblinger for kameraets uttak slik at brukere kan pakke ut filene og lade enheten samtidig.