Nnywellness.com

Hvordan velge et kamera for en Videographer virksomhet


Hvordan velge et kamera for en Videographer virksomhet

Med riktig utstyr, klientell og mannskap, kan en video produksjonsselskap være ganske lukrative. Video produksjonsselskaper kan produsere stort produksjoner som lokale reklamer, webcaster, TV-programmer og serier, dokumentarer og filmer avhengig av kundens behov. Det er av største betydning å måle behovene til hver enkelt klient før du kjøper et videokamera. Det er minst fire ting å vurdere før du gjør kjøpet.

Instruksjoner

Hvordan velge et kamera for en Videographer virksomhet

• Først og fremst vurdere firmaets budsjett. Opprette en break-ned av utgiftene til kamera Kjøp samt tilbehør involvert i å lage video kameraet funksjonen komplett. For eksempel, kan målet være å bli en Oscar-award-vinnende filmskaperen. Budsjettet kan imidlertid ikke at de drømmene til virkelighet. Kjøpe et kamera som har en rekke funksjoner som automatisk og manuell fokus. Prøv å holde deg innenfor budsjettet.

• Velg en 3-CCD kamera som opererer i både lyse og mørke steder. 3-CCD eller 3-brikke videokameraer anses kringkastingskvalitet kameraer. 3-CCD refererer til målinger av fargeseparasjon som er rød, grønn og blå. CCD står for kostnad - sammen enhet. I dagens tekniske verden, kan du prøve å velge et kamera som har både automatiske og manuelle fokusere, hvit balanse og lydnivå.

• Forskning digital teknologi og videostandarder å bedre hjelpe deg gjøre det endelige valget. Du bør velge en digital3-CCD videokamera, i det minste. På det beste, bør du velge en video kamera som skyter i HD-modus. HD også kjent som High Definition, gir digital video stor detalj og skaper et produkt som er krystallklart.

• Bestemme produktet firmaet vil hovedsakelig produserer. Med andre ord, velge et videokamera for sjangeren du vil mest sannsynlig tilfredsstille. For eksempel hvis klientellet dreier seg om små videoproduksjoner, som bryllup og fødselsdager, velge et 3-CCD-videokamera. Hvis klientellet hovedsakelig består av uavhengige regissører, produsenter og manusforfattere, må et videokamera som har evnen til å skyte i 24p modus.

Tips og advarsler

  • Bestemme formatet du ønsker å. Formater DVD, MiniDV og minne Stick.Do en komplett merke sammenligning med alle spesifikasjoner, fordeler og cons. sammenligne ledende merker som Sony, Panasonic, Canon og JVC. Etter å ha lest trinn 1 kan du vurdere følgende: kjøpe et kit i motsetning til enkelte tilbehør. Typen overhead kamera lys kreves. Vurdere vekten av videokameraet. Prøv å spørre om engros videokamera selskaper. De kunne trene en avtale med deg.