Nnywellness.com

Hvordan installere XJ Cherokee brems Boosters


Hvordan installere XJ Cherokee brems Boosters

Tillegg av en brems booster til oppbremsing systemet i din Jeep Cherokee XJ gjør det enklere å stoppe SUV. Når denne går ut, går den ekstra kraften bort, slik at du med en hard å trykke ned gasspedalen og en bil som er vanskelig å stoppe. For å fastsette det problemet, defekte brems økte må fjernes og en erstatning installert. Dette tar omtrent en time å gjøre.

Instruksjoner

• Pop panseret på din Cherokee. Løsne boltene holder master sylinder til brems økte med en åpne slutten fastnøkkel, men ikke fjerne dem fra booster.

• Åpne førerens dør og fjern trim panelet under rattstammen med en 3/8-tommers ratchet og socket. Ta av beholde klippet på toppen av gasspedalen som holder økte sammenhengen til pedal for hånd. Ta av boltene som holder økte til kabinettet med 3/8-tommers ratchet og socket.

• Ta av sugeslange klippet brems booster manuelt. Ta ut boltene som holder den master sylinderen booster. Skyv den master sylinderen av booster og booster av brannmuren. Sett inn erstatning booster på brannmuren og løst Installer master sylinder til økte med lager maskinvare.

• Bolten booster til kabinettet fra innsiden av førerhuset og koble økte push stangen til gasspedalen med beholde originalklippet. Koble sugeslange klippet til booster og stram nøtter holde master sylinder økte med den åpne slutten fastnøkkel.