Nnywellness.com

Hvordan du bruker en Pocket PC GPS


GPS-navigasjon er et digitalt grensesnitt suite brukes til å generere retninger. Denne teknologien blitt kompasset for den digitale tidsalderen. GPS-navigasjon er nå tilgjengelig på biler, datamaskiner og mobile enheter. Det brukes vanligvis på Pocket PCer og smartphones fordi disse enhetene tilbyr mobilitet. Denne artikkelen vil forklare i detalj, hvordan du bruker en Pocket PC GPS.

Instruksjoner

Hvordan du bruker en Pocket PC GPS

• Klikk "Start"-ikonet på skrivebordet oppgavelinjen i Windows Utforsker. Klikk "Programmer." Skjermen viser en liste over ikoner som representerer programmene og filene i mappen.

• Finn "GPSGate" ikonet. Klikk tilgang. Veiviseren GPS vises automatisk. Den første skjermen i veiviseren vises "søkealternativer-for deg å konfigurere.

• Merk av for "Kablet eller bygget i GPS". Dette bør være den eneste avkrysningsboks i dette vinduet. Hvis det er merket av for andre bokser, fjern dem og klikk "Neste". GPS veiviseren vil prøve å finne programvaren og programmet driveren for å sikre at programmet er riktig installert. Når veiviseren oppdager det, klikker du "Ja" for å fortsette. Du vil bli bedt om å konfigurere din "Output innstillinger."

• Merk "Del med NMEA programmer" og "ActiveSync". Klikk "Neste". GPS programvaren vil nå konfigurere "Utgang innstillinger" og bruke dem i programvaren. GPS veiviseren vises et varsel skjermen som indikerer setup fullført. Klikk "Finish."

• Konfigurere innstillingene for personlig GPS til å relateres til lomme-PC-innstillinger. Klikk GPS ActiveSync-innstillingene. Finn alternativet "Oppløsning" eller "Vis". Klikk "Tilpass til skjermen." Den viktigste preferanse endringen du trenger å gjøre er skjermen justeringen. Du må minimere skjermen til lomme-PC. Denne justeringen vil gjøre din kart og ord leselig.

Tips og advarsler

  • Pocket PC batteriet bør være fulladet når GPSEN å sikre at det ikke vil være et avbrudd som kan avbryte installasjonen. Alltid opprettholde programvareoppdateringene for å sikre at programmet fungerer som det skal. Lukk så mange programmer som mulig før du kjører dette programmet. Kjører mange programmer på en lomme-PC samtidig, kan det føre til en rask reduksjon i batterilevetid.
  • GPS er vanligvis betraktet som en tilleggsfunksjon eller tjenesten og har et gebyr. Noen programmer tilbyr midlertidige gratis prøveversjoner.