Nnywellness.com

Feilsøke døren låser i en 2004 Toyota Camry


Feilsøke døren låser i en 2004 Toyota Camry

Feilsøking elektrisk tilbehør til din 2004 Toyota Camry, som strøm vinduer og dørlåser, kan bli komplisert det travelt. Standard feilsøking prosessen med å eliminere mulige årsaker til feilen ved å teste enkeltkomponenter, fungerer begynner med komponenten belastning (døren lås aktuator), godt for å forenkle de komplekse systemene i bilen. Den erfarne hjemme mekanikeren med grunnleggende elektriske ferdigheter og verktøy skal ha noen problemer diagnostisere og reparere systemet i en ettermiddag. Testing kan gjøres fra driveren siden bryter forsamlingen.

Instruksjoner

• Fjern sikring paneldekselet på venstre side av dashbordet nær rattstammen. Koble batteriet klipp av din bil krets tester til batteriet. Teste strøm døren lås sikring ved å berøre sonde slutten av tester til test pinnene på sikringen. Med tenningsnøkkelen på, bør sikring vise makt på begge sider av sikringen. Hvis det er angitt på den ene siden og bakken på den andre siden, erstatte sikringen.

• Sette inn en liten skrutrekker under driver side bryter rammen til å trykke beholde klinke og pop bryteren samlingen av dørpanelet. Koble den elektriske kontakten for bryteren døren lås fra bunnen av samlingen bryteren.

• Fjerne dørpanelet med en skrutrekker til å skru ut den beholde skruer og trekke av panel å tappen fra døren. Koble fra releet døren lås. Betjene bryteren i begge retninger mens testing på makt på releet. Power er levert til en wire på releet når bryteren er i låse og andre ledningen når bryteren er i låst posisjon. Hvis strømsystemet med bryteren i begge retninger, erstatte aktuator releet.

• Se pin diagrammet i koblingsskjemaet for plasseringen av terminaler i bryteren. Bruker en digital volt/ohm meter, test for kontinuitet mellom nr. 2 og nr 4 terminaler i bryteren når bryteren er skjøvet til låst posisjon. Teste for kontinuitet terminaler nr. 2 og nr. 3 når bryteren å låse. Erstatte bryteren hvis kontinuitet ikke finnes i begge retninger.

Tips og advarsler

  • Bruk bare digitale og SSD testutstyr som en digital volt/ohm meter og en krets tester. Analogmetere og 12-volts test lys vil tegner overdreven aktuelle gjennom en krets og kan skade datastyrt og SSD enheter.