Nnywellness.com

Byen kart kompatibel med en Garmin


Byen kart kompatibel med en Garmin

En av de mest praktiske tingene om en GPS­enhet er laste opp kart for ditt område. Hvis du bruker en Garmin GPS-enhet, kan du kjøpe flere kart direkte fra Garmin eller se etter kompatibel kart online. GPS-kart er tilgjengelig for de fleste av verden.

Garmin cityXplorer kart

For nüvi serien av GPS navigatører, har plagg utviklet cityXplorer kart serien. CityXplorer kart inkluderer detaljerte gaten informasjon i tillegg til steder av interesse og forbedret fotgjenger navigasjon. Et cityXplorer kart kan gi deg veibeskrivelser som inkluderer kollektivtrafikk.

GPS fil Depot

GPS fil Depot er en online samling av GPS-data tilgjengelig for nedlasting. Depot har en database over kart som er kompatibel med Garmin, hvorav noen er tilpassede kart utviklet for bestemt byer.

OpenStreetMap

OpenStreetMap har utviklet en rekke gratis bykart med sving for sving ruting, ligner på Garmin's City Navigator-serien. Kartene kan lastes opp direkte til mottakeren eller på Garmin MapSource (for Windows) eller Garmin RoadTrip (for Mac). Verdensomspennende dekning er tilgjengelig som en rekke fliser på webområdet.