Nnywellness.com

Feilsøke en Olevia 747I


Olevia 747I er en LCD HDTV med mange mange funksjoner som en valgfri montere HDMI støtter. Hvis du har en Olevia 747 serie TV, er det verdt å lære noen grunnleggende feilsøking ferdigheter for å løse mindre problemer som kan oppstå når du bruker den. Med disse feilsøking ferdigheter, kan du ofte løse mange TV feil uten å konsultere hjelp utenfra, og dermed sparer du tid og penger.

Instruksjoner

Ingen strøm til TV

• Sjekk Fjernsynets strømtilkobling å sikre at det ikke komme løs. Strømkabelen, selvfølgelig plugges i en stikkontakt eller et overspenningsvern, men den andre siden av AC strømkabelen kan også komme løs fra baksiden av TVEN. Kontroller begge endene av strømkabelen og ombytte alle usikre tilkoblinger.

• Tilbakestille TV ved å koble strømkabelen fra elektriske kilden den er tilkoblet i 30 sekunder. Plugg den inn igjen etter 30 sekunder og prøv å slå TVEN på.

• Koble strømledningen TV til en annen elektrisk kilde til å teste en "dead" stikkontakt eller feil overspenningsvern. Hvis du kobler ledningen til en annen stikkontakt og TV nå driver på, har en elektriker undersøke noen "død" utsalgssteder og erstatte feil overspenningsvern.

Ikke noe bilde

• Kontroller tilkoblingen kablene som fester videokilden til TVEN. Noen løse tilkoblinger kan forårsake tap av bilde så kontroller for et bilde når alle forbindelsen kablene har blitt sikret.

• Kontroller at TVEN er satt til riktig videoinngangen inngangsvalg kontrollen. Denne kontrollen vil trolig være merket "input", "kilden", "TV/AV" eller noe lignende, og vil trolig være på fjernkontrollen og TV knapp-panelet. Trykk flere ganger på at TVEN er satt til videoinngang du for øyeblikket prøver å bruke. For eksempel for å se en DVD koblet spilleren til Video 3 inngang, pressen inngangsvalg kontrollen til TV viser Video 3 og kontroller for et bilde.

• Slå på TVEN med en video-inngang som har en annen kilde tilkoblet og sjekk for bildet. Dette er en god måte å avgjøre om en enkeltstående enhet kan ha oppstått et problem eller hvis TV generelt er feil. Hvis du ser et bilde på alle unntatt én kildeenhet, kan du feilsøke enheten individuelt. Hvis det vises ikke noe bilde på noen av videoinngangene, må TV trolig å bli betjent.

Ingen lyd

• Juster volumet og veksle knappen "Mute" på TV. Enten ved å trykke volum opp kontrollere eller knappen "Mute", kan du bekrefte at TV ikke er dempet. Hvis du ser en grafisk volumskyveknappen over skjermen, øke volumet til en betydelig grad og kontroller for lyd igjen.

• Sikre lydtilkobling kablene som fester kildeenhet til TVEN. For en DVD-spiller som er koblet til Olevia via røde, gule og hvite RCA-kabler, for eksempel sjekk røde og hvite kablene sørge for de ikke har løsnet. Når de har blitt sikret kilden og TV, sjekk for lyd igjen.

• Kontroller innstillingene for TV SAP. Hvis du hadde SAP eller MTS aktivert ennå er stilt inn på en kanal som ikke støtter disse, vil du ikke lyd. For å kontrollere dette, gå til TV lydinnstillinger menyen ved å trykke "Menu" og benytter markøren tastene til å navigere til kategorien "Audio". Velg "MTS" underkategorien og velg alternativet "stereo" deaktivere alle sekundære lydinnstillingene. Igjen, sjekk TV for lydsignalet.