Nnywellness.com

Hvordan å skumme pels Body Filler


Body filler brukes for små reparasjoner på overflaten av et kjøretøy. Den kan fylle bulker og små hull så slipes glatt. Dette etterlater en glatt, feilfri overflate for ny maling brukes. For et kjøretøy med mange liten hakk i de fleste av overflaten være en skummet strøk av kroppen filler det beste alternativet for å finne og fylle dem alle. En skummet strøk er brukt på hele bilen eller minst en hele kroppen-panelet og deretter fjernet for å fylle alle bulker. Dette er tidkrevende og ikke bør forsøkes ved de med ingen erfaring.

Instruksjoner

• Bruke plast nal til å øse ut nok kroppen filler ett panel - om en liten håndfull. Sett filler på papp paletten og sprute en nikkel-størrelse mengde Herder på den. Bruk nal mix, rør og bland Herder med filler. Sluttresultatet skal være en heldekkende farge haug av filler. Hvis fargen er mørkere i enkelte områder, bland det mer.

• Bruke filler første kroppen panel, bruker nal for å jevne den ut. Bruk så lite som mulig å dekke panelet. La filler tørke mens du mikse mer filler og gå videre til coat neste panelet. Gjenta disse trinnene til alle panelene du vil skummet strøk er belagt.

• Kontroller at filler er helt tørt før sliping. Fuktig filler kan ikke være skikkelig pusset. Når filler er tørr, sted 120-korn sand papir på lenge sliping blokk. Plasser den flate overflaten på sliping blokk mot filler og holde blokken glatte og flate.

• Sand filler i et X-formet mønster til de fleste av filler er borte. Flytte på sliping blokk i samme nøyaktige bevegelse kan la høy eller lav områder på bilen. X mønsteret banker ned disse områdene. Hold blokken horisontalt og bruke lenger sider som ledende kantene i stedet for små ender, som kan føre til ujevn områder. Gjenværende filler bør være så flat som bilen og fylle alle bulker eller dings i bilen.

• Bruk 220-korns slipepapir på sliping blokk til sand hele bilen igjen, bruke den samme teknikken. Dette jevner ut grove grooves igjen fra 120-korn papir. Når dette er fullført, bilen kan sprayes med primer og deretter male.