Nnywellness.com

Hva er fem Torx skruer dimensjoner?


Hva er fem Torx skruer dimensjoner?

En Torx krampe er en bolt eller skruen med en spesiell hode form eller spor der verktøyet snu er plassert. Det er ulike former, som Torx pluss, men prinsippet er det samme. Torx skruer er vanligvis sett på biler og elektronisk utstyr. De er mye mindre sannsynlig å avrunde under stramme eller løsne og er bedre egnet til høyhastighets samlebåndet enn Philips eller Allen hoder. Torx skruer brukes noen ganger å motvirke fjerning av en bestemt del eller sammenstilling. Dette kan være å forhindre brudd på garanti eller sikkerhetsbekymringer.

Pan hode

Undersiden av Torx skruen ligger flatt på overflaten av tilknyttede elementet med hodet om to ganger diameteren av skruen kroppen. For eksempel panorere Torx skruer varierer fra en diameter på 0.086 inches (med hodet diameter på 0.167 inches) til 1/2 inch; et 1/4-tommers diameter skruen hoder mål 0.492 inches tvers.

Knappen hodet

En knapp skrue har en konkav depresjon rundt Torx socket og en tynnere hodet profil om paring overflaten enn pan hode skruen. En No. 8 tråden størrelse Torx knappen hodet skrue har hodet diameter på 0.312 inches med hodet høyde av 0,087 tomme.

Flat Head

Flat maskin skruer har en konisk hodet som passer inn i en Senkhull passer flush med underlaget. En Torx ¼-tommers flate maskin skrue vil ha hodet diameter mellom 0.477 0.507 inches med stasjonen hullet innfelt i bolten hodet om 0,20 inches.

Tappe og skjæring

Selvskjærende og -skjæring skruer også komme Torx variasjonen. Tråd-skjæring skruer bruke fine tråder for å skjære en skrue-vei ut av solid metall mens en selv trykke skrue bruker grov tråder for metall, tre og plast. En 5/16-tommers selvskjærende Torx skruen har hodet diameter om 0,60 inches og hode høyde av ca 2/10 tomme.