Nnywellness.com

Hva er et dekk press overvåking System Sensor?


Hva er et dekk press overvåking System Sensor?

Et dekktrykk overvåking systemet sensorer (TPMS) varsler en driver når det er en betydelig endring i pund pr. kvadrat tomme (PSI) for en av fire dekk. TPMS er et føderalt mandat standard å øke driveren og kjøretøy sikkerheten. Når en TPMS lys lyser i bilens kombiinstrumentet, er det tid å trekke over og sjekk hver dekk for lekkasjer, slitasje og utenlandske objekter som kan ha punctured slitebanen eller sideveggen.

Historie

Transport husker ekstrautstyr, ansvarlighet og dokumentasjon (SLITEBANEN) Act, vedtatt høsten 2000 mandat at alle nye biler leveres med et dekktrykk overvåkningssystem. Loven kom som følge av Ford/Firestone tilbakekallingen i August samme år. National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) trakk opp SLITEBANEN Act komponentene å sikre økt dekk sikkerhet for bilistene. Mens SLITEBANEN loven vedtatt i 2000, gå det endelig avgjørelse på mandat TPMS i nye biler ikke i kraft inntil 5 juni 2002.

Funksjonen

Dekk overvåking firesylindrede samle data direkte fra innenfor hvert dekk. Sensoren har en transponder montert til indre ventilen stammen eller rim slippe center at sendinger dekk press data via radio signaler til en ekstern modul inne bilen. Når et dekk faller under 25 prosent av sine anbefalte "kald" PSI, belyser modulen et varsel i bilens kombiinstrumentet eller skjerm.

Betydning

Merke et dekk lekkasje eller lavtrykk, før et dekk blir alvorlig under oppblåst, sparer bilistene penger på en bensinstasjon og dekk erstatninger. Under-dekk flex, som fører til overopphetet gummi som er flere mottagelig å dårlig. Under-dekk også slites mer raskt og svarer ikke også når bremsing og svingene.

Typer

Direkte TPMS bruker sensorer for å overvåke dekktrykk og nøyaktig mer enn indirekte TPMS, som tilnærmet dekktrykk med dataene fra bilens blokkeringsfrie bremser. Dekk press overvåking system sensorer alert sjåførene raskere når et dekk faller under 25 prosent av anbefalte PSI. En fire-dekk direkte TPMS displayet viser målinger for hver av de fire dekkene i motsetning til et forbehold lys som ikke skiller hvilke dekk er lav.

Advarsel

Dekk press overvåking systemet sensorer ikke varsle føreren av en dekk lekkasje til én av fire dekk er 25 prosent under anbefalte "kald" PSI. Kalde refererer til et dekk som ikke har blitt brukt i over tre timer. Dekk Industry Association og American Automobile Association tror et dekk blir usikre før slippe under 25 prosent av sine anbefalte PSI. Det er lurt å sjekke dekk PSI minst en gang i måneden manuelt.