Nnywellness.com

Hvor å omkjøringsvei Knock sensoren en 1990 Ford F150


Knock sensoren din 1990 Ford F150 bidrar til å beskytte motoren fra motoren knock. Motoren dunke--- eller "banke"---skyldes uriktig forbrenning i forbrenning kammer av lastebilen. Dette er vanligvis resultatet av uriktig timing og tenning. Banke, hvis venstre ukontrollert, kan skade din F150 motor. Men hvis du er erfaren i motoren tuning, kan du omgå dørhammer sensoren ganske lett.

Instruksjoner

• Koble kabelen til negative batteriet terminalen med en socket skiftenøkkel. Løsne mutteren på kabelklemmen og trekker klemmen av den negative terminalen.

• Åpne panseret og Finn knock sensoren. Sensoren er plassert under motoren inntaket manifold. Vanligvis det kan nås uten å fjerne andre komponenter, men det er trangt å få hånden under der. Kontroller at motoren er helt kald før til knock sensoren.

• Klem i hempen på den elektriske kontakten til knock sensoren og trekke knock sensoren av. Siden lastebilen vil kjøre uten sensoren aktive, er dette alt som er nødvendig å omkjøringsvei sensoren. Men kanskje du ønsker å fjerne sensor hvis du vil unngå en frakoblet sensor i motor-bukten.

• Slå center bolten på banke sensoren mot klokken for å fjerne og trekke sensoren av motorblokken. Det er et stramt passer å fjerne center bolten, men det kan gjøres.