Nnywellness.com

Hvordan Pimp en monstertruck


En monstertruck naturlig gevinster oppmerksomhet på grunn av størrelsen og høyden, men vil en monstertruck som vil skille seg ut mot andre monster lastebiler. Bruke størrelsen på monstertruck til hallik det til en fest på hjul.

Instruksjoner

• Sveise på en dans stang. For å begynne din hallik, bør du velge en stang som skal være solid, og som vil støtte vekten av en person. Før du sveise den på bilen, må du måle pole og klippe det til den ønskede lengden. Så trenger du å sveise dans stangen til trailer knirkefritt.

• Wire ekstra lys på lastebilen. Du må installere 6 farge skiftende lys i sengen av lastebilen. For å fokusere dem når partiet starter, må du bruke en lys med justerbar hoder.

• Legge til en disco ball dans pole. Som wild som det kan være å ha en danser bruker stangen på enhver fest, kan det ikke skje. Du må sette den slik at disco ballen vil gli fra toppen av stangen til midten Polen og tilbake igjen mens spinning. Justere farge skiftende lys å treffe disco ballen ved ulike høyder langs pole.

• Endre sidepanelene av monster trucken. En virkelig pimped monstertruck trenger et monster lydsystem. Du må endre sidepanelene av lastebilen å huse utendørs høyttalere. Hvis du liker bass, må du legge til en subwoofer. Du vil også øke forsterkerne.

• Handel med hjul. At dekkene er imponerende, men pimped ut dekk vil øke Individualiteten til monstertruck. Du må kjøpe største chrome spinnere mulig. Vil du redusere mengden av gummi som vises over felger. Total høyde lastebil forblir den samme, bare nå du har dekk som beskikket du.